2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırdır bi mahkemelik olmadığımız kalmıştı valla bizim bu bebişler baya adranelin yaşıyo

İşte bende johnson alacaktım ya da dalin ama vazgeçtim tabii bu durumda.. Kızların dediklerinden alırım artık... Adını da unuttum...:laugh::laugh:

:huhe::huhe::huhe:

Bend sanırım mustela yada sebamed alacam ama ark. biride bitkisel al diyor nerden bulacam ben bitkisel bebek için o iş sakat iş gibi

Yok artık ya mannak mı bunlar ... Böyle abuk sabuk bişeyle uğraşmazlar bence vicdanları varsa tabiii veya yaraları yoksa...
Sonuçta ortada şahsa yönelik bişey olmamakla birlikte uygulanan 1 kişi için 20 kişiyi gözden çıkartma muamelesinin sebebini sormanın veya bununla ilgili yorumda bulunmanın neresi mahkemelik olay ki.

Yok artık ya mannak mı bunlar ... Böyle abuk sabuk bişeyle uğraşmazlar bence vicdanları varsa tabiii veya yaraları yoksa...
Sonuçta ortada şahsa yönelik bişey olmamakla birlikte uygulanan 1 kişi için 20 kişiyi gözden çıkartma muamelesinin sebebini sormanın veya bununla ilgili yorumda bulunmanın neresi mahkemelik olay ki.

atıyor ya ne mahkemesi
bizi de diğerleri gibi sindirelebilecek lokma sandı. güya bizi korkutacak. mahkemeye verse bir de orada kafasını şişiririz daha beter olur :laugh:

Geri