2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anaah ne guzel vallaha ama biliyorsun Ahmet bey benim icin secenek degil.
Bu durumda sen ne yapmami onerirsin canim?
o zamn baska dr degıstırme..cunku sureklı kafan karısacak.
arzu hanıma devam cunku kadın dogumcular ıcınde ısmı un yapmıs tek o var.kadın olarak.
bu arada tekdendekı senın dr adı neydı..

melıkgazııden dr gelmıs sıdı yenı gulcan hanım dıye bırı

Benim 2 seferdir de gittiğimde kafası aşağıda. Yukarda çıkıntı hissedersen o da ayakları değil poposu dedi doktor. Bi de daha değişebilir pozisyonu ama bir dahaki baktığımızda doğum pozisyonunu almış olur kesin dedi

Kizlar ben kactim eczaneden ilaclarimi alayim.
Doktor demir surubu yazdi, hap bulanti yapiyor dedigim icin.
Birde magnezyun felan da yazdi bu sefer.

o zamn baska dr degıstırme..cunku sureklı kafan karısacak.
arzu hanıma devam cunku kadın dogumcular ıcınde ısmı un yapmıs tek o var.kadın olarak.
bu arada tekdendekı senın dr adı neydı..

melıkgazııden dr gelmıs sıdı yenı gulcan hanım dıye bırı

Tamam canim ozaman Arzu hanim'da kalayim diger doktordan biraz daha fazla icime sindi en azindan. Eski doktorum Aygul hanim'di.
Ve artik 7 aylik olduktan sonra tekrar bi doktor degistirmek nekadar mantikli demi.
Bak dogru soyle ha kotu birsey duymadin demi Arzu hanim hakkinda. :laugh:

kızlar bez alıcamda primanın 2tane 2 numarasından almıştım şimdi 1 numara alıcam ama çabucak 2 numaraya geçiliyo diyolar 1 numara kaç paket alsakki

kızlar sizi korkutayım mı 🙂
kızlar bende bu bez konusunda bişi sorma ben prima almayı dusunuyordum ama huggıes dede asagıdakı markette kampanyamı var ne kaclk bakmadm ama kocamn bır paket ve 3 tane ıslak mendılı hedıye 23.50 tl falan fıyatı uygunmu huggies deiyi diyorlar hyr kampanya guselde bıtane alıp koyayym köşeye

kızlar bende bu bez konusunda bişi sorma ben prima almayı dusunuyordum ama huggıes dede asagıdakı markette kampanyamı var ne kaclk bakmadm ama kocamn bır paket ve 3 tane ıslak mendılı hedıye 23.50 tl falan fıyatı uygunmu huggies deiyi diyorlar hyr kampanya guselde bıtane alıp koyayym köşeye
bende hugges in kampanyaları daha iyi diyordum ama prima bimde daha çok kampanyalı oluyor diye prima aldm......

Geri