2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benimkinede normal doğum pozisyonuna girmiş dedmişti en son gittiğimde inşallah normal olur ama bu hastanede kimi duysam sezeryan olmuş korkuyorum kescekler benide pisi pisine diye o yüzden düşünüyorum hala normal doğumu destekleyen bi hastane

korkutuyorum sonra kızmayın
bende kafamla annemin kaburgalarına bastırmışım bütün hamileliği boyunca
kadının kaburgaları ciğerine yapışmış nasıl olduysa
zaten zor çıkarmış beni. bir de 6 ay tedavi görmüş o yüzden. kadını resmen katletmişim

zaten zor çıkarmış beni. bir de 6 ay tedavi görmüş o yüzden. kadını resmen katletmişim
hiii kızm ztn sende varrr hafiftennn acımasızlık heeee gaddarmısn nesın yahuuuu :hasta:

naaaannn benımkıde ole yapmasın belkıde oksurmemeın sebebıde o durr

anneeeeee korkttuummmm:shootout:

kızlar bende bu bez konusunda bişi sorma ben prima almayı dusunuyordum ama huggıes dede asagıdakı markette kampanyamı var ne kaclk bakmadm ama kocamn bır paket ve 3 tane ıslak mendılı hedıye 23.50 tl falan fıyatı uygunmu huggies deiyi diyorlar hyr kampanya guselde bıtane alıp koyayym köşeye

Canım huggies al 😛 biraz kocam para kazansın

hiii kızm ztn sende varrr hafiftennn acımasızlık heeee gaddarmısn nesın yahuuuu :hasta:

valla kadın 6 ay yatmış doğumdan sonra. benim öyle kızım olsa atardım kapının önüne :laugh:

korkma kız ben istisnayım. o zamandan anormalmişim
hem öyle birşey olsa doktor anlar.

walla kızlar benim oğlan heryerde 🙂 bazen acaba bunlar ikiz mi diyorum . sol tarafıma yattığımda kaburgalarım nasıl ağrıyor bir doğsaydı birde sidik torbama vuruyor namusuz

😛iha: 😛iha: 😛iha:

bebek çikolatasını napıcaz ya beğendiğim modellerde kiloya 25 tane felan giriyo tanesi 3 liraya geliyo nerdeyse çok pahalı offff bide şekeride var bunun yapılıcak ooo

Geri