bal kavanozu Hamiş Melek 31 Mart 2010 #1.561 celinee' Alıntı: Kızlar gitme vaktim gelmiş... Öpüyorum sizi şimdilik hoşçakalın... Eve gidince devam ederiz... Genişletmek için tıkla ... oh git bakalım benim daha 1 saatim var
celinee' Alıntı: Kızlar gitme vaktim gelmiş... Öpüyorum sizi şimdilik hoşçakalın... Eve gidince devam ederiz... Genişletmek için tıkla ... oh git bakalım benim daha 1 saatim var
vatoz Aktif Üye Üye 31 Mart 2010 #1.562 etimelo' Alıntı: [ı]zaten sıcaklar geçer geçmez de ömür geldi dimi?[/ı] Genişletmek için tıkla ... hehe yok ömürü sıcaklr bitti aylar gecti sonna yaptıkkk ömürüm benimmm oda karambole geldi sanırım şans işte
etimelo' Alıntı: [ı]zaten sıcaklar geçer geçmez de ömür geldi dimi?[/ı] Genişletmek için tıkla ... hehe yok ömürü sıcaklr bitti aylar gecti sonna yaptıkkk ömürüm benimmm oda karambole geldi sanırım şans işte
A archimim Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.563 bal kavanozu' Alıntı: bide o kadar korkuturlardı ya evlenmeden hiçde bişeycik yokmuş doğum içinde aynı şeyi düşünüyorum ben korkutulduğu gibi değil bence Genişletmek için tıkla ... şimdi sana birşey derdim de ayıp olacak la çocuğun ebatıyla diğerinin ki bir mi töbe töbeee
bal kavanozu' Alıntı: bide o kadar korkuturlardı ya evlenmeden hiçde bişeycik yokmuş doğum içinde aynı şeyi düşünüyorum ben korkutulduğu gibi değil bence Genişletmek için tıkla ... şimdi sana birşey derdim de ayıp olacak la çocuğun ebatıyla diğerinin ki bir mi töbe töbeee
esmer80 Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.565 vatoz' Alıntı: GÜNMÜ AY DESEK ŞUNAAAAA Genişletmek için tıkla ... 😱rkide:😕
*STELLA* Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.566 vatoz' Alıntı: GÜNMÜ AY DESEK ŞUNAAAAA Genişletmek için tıkla ... demee 🙂...
arceya Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.567 archimim' Alıntı: şimdi sana birşey derdim de ayıp olacak la çocuğun ebatıyla diğerinin ki bir mi töbe töbeee Genişletmek için tıkla ... ahahahhahaah 😛iha: yav kız kendini avutuyo bıraksana :laugh:
archimim' Alıntı: şimdi sana birşey derdim de ayıp olacak la çocuğun ebatıyla diğerinin ki bir mi töbe töbeee Genişletmek için tıkla ... ahahahhahaah 😛iha: yav kız kendini avutuyo bıraksana :laugh:
bal kavanozu Hamiş Melek 31 Mart 2010 #1.568 archimim' Alıntı: şimdi sana birşey derdim de ayıp olacak la çocuğun ebatıyla diğerinin ki bir mi töbe töbeee Genişletmek için tıkla ... 😛iha: ama olsun öyle korkutmayalım kendimizi len benim geçen bi arkadaşım doğurdu hemde normal doğumla nasıl oldu anlamadım dedi şaşırdım kaldım
archimim' Alıntı: şimdi sana birşey derdim de ayıp olacak la çocuğun ebatıyla diğerinin ki bir mi töbe töbeee Genişletmek için tıkla ... 😛iha: ama olsun öyle korkutmayalım kendimizi len benim geçen bi arkadaşım doğurdu hemde normal doğumla nasıl oldu anlamadım dedi şaşırdım kaldım
asfada Hamiş Melek 31 Mart 2010 #1.569 vatoz' Alıntı: hehe yok ömürü sıcaklr bitti aylar gecti sonna yaptıkkk ömürüm benimmm oda karambole geldi sanırım şans işte Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha:
vatoz' Alıntı: hehe yok ömürü sıcaklr bitti aylar gecti sonna yaptıkkk ömürüm benimmm oda karambole geldi sanırım şans işte Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha:
vatoz Aktif Üye Üye 31 Mart 2010 #1.570 bal kavanozu' Alıntı: bide o kadar korkuturlardı ya evlenmeden hiçde bişeycik yokmuş doğum içinde aynı şeyi düşünüyorum ben korkutulduğu gibi değil bence Genişletmek için tıkla ... valla cnm dedıklerı kadr zormusss yani aylrcaa öldummmm ben🙁 stresde yannda esantıyonduu sınrlerım bozulmstu a rtk
bal kavanozu' Alıntı: bide o kadar korkuturlardı ya evlenmeden hiçde bişeycik yokmuş doğum içinde aynı şeyi düşünüyorum ben korkutulduğu gibi değil bence Genişletmek için tıkla ... valla cnm dedıklerı kadr zormusss yani aylrcaa öldummmm ben🙁 stresde yannda esantıyonduu sınrlerım bozulmstu a rtk