yaa neler var ben bıktım artık yolda ezilen eziyet gören hayvan görmektenn ALLAH cezalarını versin hepsiniiçim parçalandı duyfer yaaa insanların bu durumunu hiç anlamıyorum
ne kadar vahşi bir türüz biz. valla hayvanlar bile bizden daha duyarlı
yaa neler var ben bıktım artık yolda ezilen eziyet gören hayvan görmektenn ALLAH cezalarını versin hepsiniiçim parçalandı duyfer yaaa insanların bu durumunu hiç anlamıyorum
ne kadar vahşi bir türüz biz. valla hayvanlar bile bizden daha duyarlı
yaralı bır kopege bıle acımıyolar.evet canım zaten böyle muamele eden kendisi hayvan haberi yok bundannn
bir keresinde işsizdimm bekardımm ve param fazla yoktuu 2 tanıdığımlaa pazar gidiyordumm bir köpek araba ezmiş içinde herşey dışarı çıkmış ama yaşıyorr sürünüyorr çocuklaro haldeki hayvanı taşlıyorr hava soğukk o korkuylaa köpek küçük bir tuafiyeye girdi kapalı bir kadın onu korkutarak dışarı ıçkardı ayy ben bir ağlaaa gittik kavga ettik parçalıcaktık kadınıı sonra bakkaldan aldıkk kutu gazeteyle turtuk köpeği veterinere götürdük doktor dediki bu köpeğin yaşama şansı yok ölcek acı çeke çeke ama iğne vurarsak acı çekmeen ölcek dedi ve ben cebimdeki son parayı oraya verdim tabi fenalıklıklar geçirdimm asla unutmam GÜZEL ALLAHIM beni çok geçmeden ödülllendirdi sanki bana aslaa kolay sahip olmayacığım süper bir iş fırsatı sundu iş böyle birşey başımdan geçtii![]()
ay yok cnaım yaaaKuzu, hani senin kayınpeder demişti ya ver onu amcanların evne götüreyim diye, versen daa ii olmaz mı ki? Bu salaklardan herşey beklenir. Allah korusun bişey yapmasınlar
Yaa anlayamıyorum ben bu ana babaları, çevreye canlıya saygı duymayı nasıl öğretmezler yaa? Bu çocuktan ne hayır beklenir Allah aşkına?

günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
profeşşınıl meleeeeniz geldiiii
günaydııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
profeşşınıl meleeeeniz geldiiii
bende hıc bı yemegımı atmam sokakta bırakırım bazı yerlere ordan yerler
gecen gece bı kumru sabah kadar susumadı ust katn camın ounde sabah kadar öttü kım bılır derdı neydı
ust kattakılerde tam odun ınsan sesten merak eder ı cıkar dımı nafıle
balkon mermerıne bulgur kırıntı bırakırım bende
ama o kumru yemedı baska bı derdı vardı
hala aklımda ta gecen hafta olmustu
sabah uyanır uyanmaz baktım yıne ama gıtmıstı
günaydın kıslar nasılsınızzzz ofyaa cok zor uyandım sabah bu nedır yaaa gece yıne kramplarla ugrastım🙁
günaydın melekler kahvaltımı yaptım şimcik azcık doyduk sayılır oğlumla