2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet canım zaten böyle muamele eden kendisi hayvan haberi yok bundannn
bir keresinde işsizdimm bekardımm ve param fazla yoktuu 2 tanıdığımlaa pazar gidiyordumm bir köpek araba ezmiş içinde herşey dışarı çıkmış ama yaşıyorr sürünüyorr çocuklaro haldeki hayvanı taşlıyorr hava soğukk o korkuylaa köpek küçük bir tuafiyeye girdi kapalı bir kadın onu korkutarak dışarı ıçkardı ayy ben bir ağlaaa gittik kavga ettik parçalıcaktık kadınıı sonra bakkaldan aldıkk kutu gazeteyle turtuk köpeği veterinere götürdük doktor dediki bu köpeğin yaşama şansı yok ölcek acı çeke çeke ama iğne vurarsak acı çekmeen ölcek dedi ve ben cebimdeki son parayı oraya verdim tabi fenalıklıklar geçirdimm asla unutmam GÜZEL ALLAHIM beni çok geçmeden ödülllendirdi sanki bana aslaa kolay sahip olmayacığım süper bir iş fırsatı sundu iş böyle birşey başımdan geçtii :grev::grev:
yaralı bır kopege bıle acımıyolar.
sokaklar uc ayaklı kopeklerle dolu
ezıp ezıp gıdıyolar
onlar can yerıne baska bısey tasıyor ya:n028:

Kuzu, hani senin kayınpeder demişti ya ver onu amcanların evne götüreyim diye, versen daa ii olmaz mı ki? Bu salaklardan herşey beklenir. Allah korusun bişey yapmasınlar

Yaa anlayamıyorum ben bu ana babaları, çevreye canlıya saygı duymayı nasıl öğretmezler yaa? Bu çocuktan ne hayır beklenir Allah aşkına?
ay yok cnaım yaaa
gonderemem
onlarda ıyı bakarlar emınım ama ben ayrılamam alexten
o cok uzulur herseyden once.
haylaz yaramzın tekıdır ama cok fazl duygusaldır
benım morelım bozuk oldugunda o benden beer olur hıc yaramzlık yamaz gelır dızıme yatar
ve hasta olur fazl auzulunce yer degıstırnce
bı keresınde onurla kavga edıp kopegımıde alıp evı terketmıstım
annemlere gıdıp bı hafta orda kaldım
alex uzuntuden hıc bısey yemedı ıcmedı
ve kasınmaktan he ryerı yara oldu
kac vete goturduysem uzuntuden olmsu dedıler
derı kazıntısı testı yaptırdık yıne bısey cıkmadı tum vucudu yara olmustu yavrumun..
kıyamam ben ona:hasta:

bende hıc bı yemegımı atmam sokakta bırakırım bazı yerlere ordan yerler
gecen gece bı kumru sabah kadar susumadı ust katn camın ounde sabah kadar öttü kım bılır derdı neydı
ust kattakılerde tam odun ınsan sesten merak eder ı cıkar dımı nafıle
balkon mermerıne bulgur kırıntı bırakırım bende
ama o kumru yemedı baska bı derdı vardı
hala aklımda ta gecen hafta olmustu
sabah uyanır uyanmaz baktım yıne ama gıtmıstı

Canım kumrular asla tek dolaşmaz eğer tek başına bağırmışsa bilki eşine bişey olmuştur onlar asla eşleri olmadan yaşayamazlar. Başka eşede hiç bakmazlar asla. Çifte kumrular sözüde ordan geliyor sanırsam

Geri