2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de dün akşam karar verdim bundan alacağımm.
Şimdi şu fotoğraf işi kafama takıldı yaw... Eve bi bakayım akşam var mı bişiler...
Bide kızlar bana şu gecelik işinde yardım edin yaw.. İnternetten bildiğiniz bi yerler var mı.. Çok pahalı olmayan bişeyler satan.. Dagiye baktım geçen hafta.. Hem beğenmedim, hem de 70-80 lira vermek istemiyorum yaaa..

ben eminönünde havuzlu hana çıkarken sağda bi dükkanda beğendim bi gecelik sabahlığıyla aslında çok güzeldi önden düğmeli bişey ama hamile geceliği değildi fiyatıda 70 lira dedi sabahlığıyla 65 bırakırım dedi model olarak çok cici beğendm eğer bulamazsam dışarda bişey gidip onu alıcam

hee tamam o zaman aynı bende alsam mı acaba ya süt arttırıyomuş ya ihtiyaç olurmuki çalışıp çalışmıycağımdan emin değilim henüz doğumdan sonra

hastanede sütün gelmezse çok faydalı oluyormuş. ben o yüzden alacağım zaten. hastanedeki pompaları kullanmak istemiyorum

heheheh az kalmş 7 aylık olmama yane heee saol cıcıimm benide öskeye kuma alsana🙂

yok anam sen çok kusuyorsun. yatak yorgan batar :laugh: alamam seni

cumartesı bebeğimi görmeye gıdıcem, kızlar bu ay geçmek bılmedı sankı sızde de öyle mı oldu acep? sankı en son 3 ay önce gördum meleğimi

Geri