Cosmopoli Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #1.991 Bende iyiyim alışıcam inş. bu siteye Ay nasıl sevindim sizi görünce yaaaa bal kavanozu' Alıntı: canım iyiyiz yine alışveriş derdindeyiz işte sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ...
Bende iyiyim alışıcam inş. bu siteye Ay nasıl sevindim sizi görünce yaaaa bal kavanozu' Alıntı: canım iyiyiz yine alışveriş derdindeyiz işte sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ...
asneba Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #1.992 Canım rüyamda ikimizin bebişlerını gordum.Böyle buğday tenli toplulardı bı gorsen.Okadar bezıyolardıki ay dedım ikizmi bunlar sana hatta:laugh:ay bı tuhaf oldum.Pamuk gıbılerdı.Yanaklar kızarmıştı.Çok tatlıydılar canım ya.Allahım hepimizinkine sağlık versin...
Canım rüyamda ikimizin bebişlerını gordum.Böyle buğday tenli toplulardı bı gorsen.Okadar bezıyolardıki ay dedım ikizmi bunlar sana hatta:laugh:ay bı tuhaf oldum.Pamuk gıbılerdı.Yanaklar kızarmıştı.Çok tatlıydılar canım ya.Allahım hepimizinkine sağlık versin...
pembik Hamiş Melek 1 Nisan 2010 #1.993 archimim' Alıntı: bende eskiyi çoğaltırım, bu koca kafamla ancak tv deki koca kafalarda oynarım:laugh: Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! kızlar pompa olarak bunu mu alacaksınız??? Genişletmek için tıkla ... bana alacaktın ya bundan olabilir canım:laugh:
archimim' Alıntı: bende eskiyi çoğaltırım, bu koca kafamla ancak tv deki koca kafalarda oynarım:laugh: Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! kızlar pompa olarak bunu mu alacaksınız??? Genişletmek için tıkla ... bana alacaktın ya bundan olabilir canım:laugh:
zynpmrt Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #1.994 gulkurusuu' Alıntı: cumartesı bebeğimi görmeye gıdıcem, kızlar bu ay geçmek bılmedı sankı sızde de öyle mı oldu acep? sankı en son 3 ay önce gördum meleğimi Genişletmek için tıkla ... 3 aymıııııııı niyeki??? Ben 10 Nisanda görücem bebeğimi zaman geçmek bilmiyor birtürlü banada
gulkurusuu' Alıntı: cumartesı bebeğimi görmeye gıdıcem, kızlar bu ay geçmek bılmedı sankı sızde de öyle mı oldu acep? sankı en son 3 ay önce gördum meleğimi Genişletmek için tıkla ... 3 aymıııııııı niyeki??? Ben 10 Nisanda görücem bebeğimi zaman geçmek bilmiyor birtürlü banada
gulkurusuu Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #1.995 archimim' Alıntı: bende dün kocama dedim ki haftaya doktora gideceğim sende her aklına estiğinde gidiyorsun dedi dedim ulen 1 ay geçti üzerinden .haa öyle mi diyor Genişletmek için tıkla ... anam ne geniş heriff. demek sadece bıze geçmiyor zaman kızlar, esmer80' Alıntı: yemek değilde başka şey verme sen mesela hoş geldin melek sefalar getirdin beni de ye Genişletmek için tıkla ... o dedıgın şeyın nasıl yapıldıgını unuttuk artık. kardeş olduk bız. Cosmopoli' Alıntı: Çok pis trip yaparım seninde özeline girerim bak 😛iha: Genişletmek için tıkla ... özelım mı kaldı lee, herkes herşeyı bılıyor ıp numaramı bıle
archimim' Alıntı: bende dün kocama dedim ki haftaya doktora gideceğim sende her aklına estiğinde gidiyorsun dedi dedim ulen 1 ay geçti üzerinden .haa öyle mi diyor Genişletmek için tıkla ... anam ne geniş heriff. demek sadece bıze geçmiyor zaman kızlar, esmer80' Alıntı: yemek değilde başka şey verme sen mesela hoş geldin melek sefalar getirdin beni de ye Genişletmek için tıkla ... o dedıgın şeyın nasıl yapıldıgını unuttuk artık. kardeş olduk bız. Cosmopoli' Alıntı: Çok pis trip yaparım seninde özeline girerim bak 😛iha: Genişletmek için tıkla ... özelım mı kaldı lee, herkes herşeyı bılıyor ıp numaramı bıle
A archimim Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #1.996 gulkurusuu' Alıntı: puhaaa 😛iha: valla benım kocanın göbegı benımle bırlıkte buyuyor. önce kendıne baksın parçalamayım onu heee Genişletmek için tıkla ... benim kocam zayıfladı.ben kilo aldıkça o veriyor
gulkurusuu' Alıntı: puhaaa 😛iha: valla benım kocanın göbegı benımle bırlıkte buyuyor. önce kendıne baksın parçalamayım onu heee Genişletmek için tıkla ... benim kocam zayıfladı.ben kilo aldıkça o veriyor
vatoz Aktif Üye Üye 1 Nisan 2010 #1.997 Cosmopoli' Alıntı: Ben kendi kendme kouşurum siz yormayın kendnnzi=)))) Genişletmek için tıkla ... yeewwruumm nirelrdesn sen bkm
Cosmopoli' Alıntı: Ben kendi kendme kouşurum siz yormayın kendnnzi=)))) Genişletmek için tıkla ... yeewwruumm nirelrdesn sen bkm
zynpmrt Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #1.998 zynpmrt' Alıntı: 3 aymıııııııı niyeki??? Ben 10 Nisanda görücem bebeğimi zaman geçmek bilmiyor birtürlü banada Genişletmek için tıkla ... kuruuu yanlış sormuşum yazdıklarını eksik okumuşum canım sory
zynpmrt' Alıntı: 3 aymıııııııı niyeki??? Ben 10 Nisanda görücem bebeğimi zaman geçmek bilmiyor birtürlü banada Genişletmek için tıkla ... kuruuu yanlış sormuşum yazdıklarını eksik okumuşum canım sory
esmer80 Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #1.999 archimim' Alıntı: bende dün kocama dedim ki haftaya doktora gideceğim sende her aklına estiğinde gidiyorsun dedi dedim ulen 1 ay geçti üzerinden .haa öyle mi diyor Genişletmek için tıkla ... aaaaa benim hanzomun kardeşi benimki daha bir kere olsun gelmedi benimle doktora
archimim' Alıntı: bende dün kocama dedim ki haftaya doktora gideceğim sende her aklına estiğinde gidiyorsun dedi dedim ulen 1 ay geçti üzerinden .haa öyle mi diyor Genişletmek için tıkla ... aaaaa benim hanzomun kardeşi benimki daha bir kere olsun gelmedi benimle doktora
pembik Hamiş Melek 1 Nisan 2010 #2.000 zynpmrt' Alıntı: 3 aymıııııııı niyeki??? Ben 10 Nisanda görücem bebeğimi zaman geçmek bilmiyor birtürlü banada Genişletmek için tıkla ... ben de taa 24ünde 23 gün var daha yaa
zynpmrt' Alıntı: 3 aymıııııııı niyeki??? Ben 10 Nisanda görücem bebeğimi zaman geçmek bilmiyor birtürlü banada Genişletmek için tıkla ... ben de taa 24ünde 23 gün var daha yaa