2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla bi yer mutlaka kesilecek o yüzden ben karnımın kesilmesine razı oldum 🙂
zaten benimde 8 cm lik nurrrrrtopu gibi bir miyomum var. dr dediki doğum için olmasada soora zaten kescez.

benimde 7 cm lik vardı gebeliğin başlarında. doktor gebelik kistidir dedi ama şimdi ne alemde bilmiyorum

Yaa zaten bir suru gereksiz yere aliyoz gibi geliyo bence...teyzemin kizi o kadar oda hazirladi ugrasmisti...o zaman deprem oldu korkudan eve giremediler..bebek de camasir legeninde yatti...oyle de oluyo boylede...iste herkes iyi kotu biseyler yapmaya calisiyo..ama abartmamak lazim..dunya kadar borc yapmisim ben de kara kara dusunuyorum ay basinda nasil denkliycem diye

doğru diyorsun ya her şekilde büyüyecekler işte. allah sağlık versin gerisi boş

iyide doktorun sezeryancı doktorlardan biri olsaydı daha baştan miyomun var normal doğuramazsın derdi zaten bukadar takma kafana bence. Benim doktorum dünyanın en normalden yana doktorum ama maalesef giirdiği doğumlarda sezeryan sayısı çok yüksek çünkü riskli gebelik doktoru genelde hastaları hep mecburi sezeryan yapılması gereken kişiler oluyor

doğru diyosun haklısın inşallah tavrıda böyle devam eder hayırlısı ne ise o olsun sağlıkla gelsinlerde belli bi yerden sonra önemli değil doğum şekli napalım

daem sıkma kız canını
senin yine bebek odası yapacak yerin var bende o da yok
yatak odama koyacağım beşiğini
onun içinden yatak odamdan bir parça çıkarmam lazım
artı eşyalarını koymak içinde boş bir şifonyerim vardı
onu bile yatak odasının kapısının yanında bi boşluk var oraya koyacağım
ve bende hiçbi rhazırlık yapmadıum
daha alacaklarımı bile tamamlamadım daha badana yapıcam
temizlik doğum çantası ve bunların arasında ilgilenmem gereken birde oğlum var
yat kalk haline şükret bacım benim komşucuk izine ayrılınca gelir sana yardım ederim takma
rahat ol ben takmıyorum herşey hallor sen canını sıkma yeter

valla beimde ööle pazar günü o kadar sinirlendimki, bi ton iş var halim yok. tam o sırada annem aradı. dedim bööle bööle, kadınıda üzdüm." hiç birşeye kafanı takma, sen gel dediğin an ben gelir hallederim" diyo ama insan yine de huzursuz oluyor. bi de ne kadar yardımcı olsada senin yine de başında durman gerekiyor.

Geri