2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende daha doğum çantası hazırlamadım önümüzdeki hafta boya olucak evde komple ev havaya kalkıcak bide ufak tefek tadilatta var sonraki haftada odası gelir mayısta ancak hazırlarım ben çantayı ütülei felan yaparım

ben geçenlerde baktım kızımın kıyafetlerine dedim bunları 1 gün anca giyer. toplasan 20 parça yok 🙂 bende tutuştum bu aralar ama esmerin dediği gibi 1 günde halledersen herşeyini

Benim toplasan 5 parça bişi var. Bi hastane çıkışı iki alt 2 badi... 😛iha: Ama nedense acaip rahatım. Gelen hediyelere bakcaz. Olmadı iki dakika gider alırız çocuk var diye eve kapanmayacaz ya...

Benim toplasan 5 parça bişi var. Bi hastane çıkışı iki alt 2 badi... 😛iha: Ama nedense acaip rahatım. Gelen hediyelere bakcaz. Olmadı iki dakika gider alırız çocuk var diye eve kapanmayacaz ya...

eskiden ne güzel kundak varmış. şimdi bir sürü kıyafet almaktan telef oluyoruz 🙂
ben çarşafa saracağım kızımı, kimse nazar da değmez :laugh:

daem kusum bozma moralını yaaaa baksana bende cok ıc acıcı deılım🙁🙁 yapma böle buarada kaybolma surdan yaaa
burdayım kuzuuu
ben geçenlerde baktım kızımın kıyafetlerine dedim bunları 1 gün anca giyer. toplasan 20 parça yok 🙂 bende tutuştum bu aralar ama esmerin dediği gibi 1 günde halledersen herşeyini
ya bunla rbı gunde halledılırde bı baslayınc ayapacak ıs bıtmıyokı
su oda bosaltma ısı ve boya benı mahvettı bıkac gun ust uste onlarla ugrasınca fena yorulmusum neysekı mutfak ısım kalmadı

Maşallah ne güzel alanınız var biz herşeyi kendimiz alıyoruz daha bir dünya eksiği var miniğimizin 🙁 ama inşallah halledeceğiz yavaş yavaş

benimde yok şekerim alanım filan
istemiyorumda kimseden bişey
oğluımda da herşeyini kendim almıştım
kızımda da kendim alıyorum
işte sonradan hediye gelenler oluyo ama
tüm eksikliklerini kendim yapıyorum
böylesi daha iyi param kadar alıyor kimseye medet ummuyorum
hem ilerde biz şunu aldık şöyle yaptık demelerine de fırsat vermemiş oluyorum

bebekle zor olmazmı ama yaa benim artık eksik bişey olursa mecbur eşim halleder küçücük bebekle alışveriş yapamam sanki

Geri