2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vay hainler ben daha 1 tane bile yiyemedim

elma çayını denedin mi
iyi geliyormuş ödeme
[/QUOTE

içtim geçen aldm gülkurusu söyleyincede korkuyorum yinede içmeye doktora bi sorucam gittiğimde internette araştırdm bişey yazmıyodu elma çayıyla ilgili elma hergün yiyorm ama çayıda bişey yapmaz aslında o zaman düşününce ay varya bileklerim nasıl kötü görseniz

berenin tek hastası benim kaynanam
çok güzel rol yapıyormuş öyle diyor 🙂

bende geçen banyoya girdim, ayaklarım hobbit ayağı gibi olmuş
onların bedenleri ufak ayakları kocaman ya aynı onlara benzemiştim. ödüm koptu resmen
of dogurana kadar resmen sekilden sekile girecez o kesinlesti yanii

elma çayını denedin mi
iyi geliyormuş ödeme
[/QUOTE

içtim geçen aldm gülkurusu söyleyincede korkuyorum yinede içmeye doktora bi sorucam gittiğimde internette araştırdm bişey yazmıyodu elma çayıyla ilgili elma hergün yiyorm ama çayıda bişey yapmaz aslında o zaman düşününce ay varya bileklerim nasıl kötü görseniz
seninkiler görmeme gerek yok canım benimkiler de aynı feci oldu sekil falan kalmadı yani ayaklarımda

oldu sevra hoppa

elmadan ne olacak iç . hem gül kurusuna da doktor tavsiye etmiş
zararlı olsa iç der miydi??

elma çayını denedin mi
iyi geliyormuş ödeme
[/QUOTE

elma çayı zararlı değildir ya ben hamileliğimin basından beri içiyorum🙂)) gazı da alıyor.

Geri