2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
e ama bence asıl sorun burda yazdığım şey yazdığım yere gitmiyoki yarın calışmak lazım bol bol uykum geldi çok fena kızlar öptüm hepinizi arci sağol cnm kendinize iyi bakın iyi uykular bebişlerede

ya sorma eski fotolarıma özellikle de balayı fotolarıma bakıyorum fıstık gibiymişim diyorum esim de diyorki simdi de tombul bir fındıksın nolmuşş ama gene de cok tatlısın saol be dedim nasıl bir moral verme seklidir bu ama ben bile kendimi begenmiyorum su anda hic adam napsın 😛iha:

daha beteri var canım hamile olunca iltifatlarda bir tuaf oluyor beni eşim''ellerin ne kadar küçük göbüşünün yanında demişti🙂) sevimli sevimli yüzüme bakıp🙂)))koca göbüşüm diye seviyo beni geride kaldı ince bilekli yarim iltifatları hey gidi günler heyyyy

ya sorma eski fotolarıma özellikle de balayı fotolarıma bakıyorum fıstık gibiymişim diyorum esim de diyorki simdi de tombul bir fındıksın nolmuşş ama gene de cok tatlısın saol be dedim nasıl bir moral verme seklidir bu ama ben bile kendimi begenmiyorum su anda hic adam napsın 😛iha:

😛iha:😛iha:ben artık üstümü felan giyerken onun yanında giyinmiyorum vücudumu görüpde iğrenmesin diye

Geri