ben de dün gece ilk kez kızımı gördüm rüyamda. bir alış-veriş merkezindeydik, cafe gibi bir yere oturmuşuz ortalıkta bi sürü çocuk var, bööle 1-2 yaş civarı zar zor yürüyen. ama bizim kız yok. eşime diyorum kalk bi bak Alin nerde, soora koridora bi çıkıyoruz yere yatmış bizimkisi uykusu gelmiş. ayy kıyamam diyip kucağıma aldım. bööle uzun uzun tipini inceledim, öyle değişik geldiki, bi yandan da içimden diyorum ki ikimizide benzememiş...
rüyanın sebebine gelince bu akşam üni.den bir arkadaşımıza bebek görmeye gitcez, ona hediye almak için C&A ya gittik dün akşam. aklınızda bulunsun kışlıklarda acaip indirim var. çok güzel bi palto aldım, mor içide lila polar. 6-9 ay için
vee bilin bakalım kaç lira
sadece 20...
pijama parası valla.
yakınınızda varsa mutlaka uğrayın.
bi de 20 TL ye çok güzel polar battaniye vardı, yumuşacık, hem de bildiğimiz polardan değil, kalın olanlarından o da öok güzeldi ama evin heryeri battaniye oldu diye almadım.
rüyanın sebebine gelince bu akşam üni.den bir arkadaşımıza bebek görmeye gitcez, ona hediye almak için C&A ya gittik dün akşam. aklınızda bulunsun kışlıklarda acaip indirim var. çok güzel bi palto aldım, mor içide lila polar. 6-9 ay için
vee bilin bakalım kaç lira
sadece 20...
pijama parası valla.
yakınınızda varsa mutlaka uğrayın.
bi de 20 TL ye çok güzel polar battaniye vardı, yumuşacık, hem de bildiğimiz polardan değil, kalın olanlarından o da öok güzeldi ama evin heryeri battaniye oldu diye almadım.