A archimim Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.851 dae o elma çayı var ya o elma çayı anlarsın yaaa ayy bu da recep ivedikteki maun sandık olayına döndü :laugh::laugh: vatoz yapalım çekiliş bu sefer ben varım
dae o elma çayı var ya o elma çayı anlarsın yaaa ayy bu da recep ivedikteki maun sandık olayına döndü :laugh::laugh: vatoz yapalım çekiliş bu sefer ben varım
arceya Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.852 dae' Alıntı: ben yaptım hepımız sana cıktık bıze ne alcan Genişletmek için tıkla ... 😛iha: 😛iha:
arceya Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.853 archimim' Alıntı: dae o elma çayı var ya o elma çayı anlarsın yaaa ayy bu da recep ivedikteki maun sandık olayına döndü :laugh::laugh: vatoz yapalım çekiliş bu sefer ben varım Genişletmek için tıkla ... geçen sefer olmayannarı almıyoz :çitos:
archimim' Alıntı: dae o elma çayı var ya o elma çayı anlarsın yaaa ayy bu da recep ivedikteki maun sandık olayına döndü :laugh::laugh: vatoz yapalım çekiliş bu sefer ben varım Genişletmek için tıkla ... geçen sefer olmayannarı almıyoz :çitos:
vatoz Aktif Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.854 dae' Alıntı: ben yaptım hepımız sana cıktık bıze ne alcan Genişletmek için tıkla ... yaklas kulagına sölicemmm🙂:laugh:
dae' Alıntı: ben yaptım hepımız sana cıktık bıze ne alcan Genişletmek için tıkla ... yaklas kulagına sölicemmm🙂:laugh:
arceya Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.855 asıl kocalar bize almayı akıl etcekmi anneler gününde onu dşünün :çitos:
vatoz Aktif Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.856 archimim' Alıntı: dae o elma çayı var ya o elma çayı anlarsın yaaa ayy bu da recep ivedikteki maun sandık olayına döndü :laugh::laugh: vatoz yapalım çekiliş bu sefer ben varım Genişletmek için tıkla ... bu sefer derken öncekınde yokmuydun kıs🙂 bak budefada onlar yokmus ıkımz aramzda yaparz cekılıs ehuhehehe😀
archimim' Alıntı: dae o elma çayı var ya o elma çayı anlarsın yaaa ayy bu da recep ivedikteki maun sandık olayına döndü :laugh::laugh: vatoz yapalım çekiliş bu sefer ben varım Genişletmek için tıkla ... bu sefer derken öncekınde yokmuydun kıs🙂 bak budefada onlar yokmus ıkımz aramzda yaparz cekılıs ehuhehehe😀
A archimim Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.859 arceya' Alıntı: geçen sefer olmayannarı almıyoz :çitos: Genişletmek için tıkla ... sen sus demin bir o eksikti dedin. şimdi beni almıyorsun çekilişe
arceya' Alıntı: geçen sefer olmayannarı almıyoz :çitos: Genişletmek için tıkla ... sen sus demin bir o eksikti dedin. şimdi beni almıyorsun çekilişe
vatoz Aktif Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.860 arceya' Alıntı: 😛iha: 😛iha: Genişletmek için tıkla ... yaklaş yaklaş snde sanada solım ne alcam:laugh:
arceya' Alıntı: 😛iha: 😛iha: Genişletmek için tıkla ... yaklaş yaklaş snde sanada solım ne alcam:laugh: