arceya Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.861 vatoz' Alıntı: bu sefer derken öncekınde yokmuydun kıs🙂 bak budefada onlar yokmus ıkımz aramzda yaparz cekılıs ehuhehehe😀 Genişletmek için tıkla ... hee ikiniz aranızda çekiliş yapın bakalım kim kime çıkacak :çitos:
vatoz' Alıntı: bu sefer derken öncekınde yokmuydun kıs🙂 bak budefada onlar yokmus ıkımz aramzda yaparz cekılıs ehuhehehe😀 Genişletmek için tıkla ... hee ikiniz aranızda çekiliş yapın bakalım kim kime çıkacak :çitos:
bal kavanozu Hamiş Melek 2 Nisan 2010 #2.862 arceya' Alıntı: asıl kocalar bize almayı akıl etcekmi anneler gününde onu dşünün :çitos: Genişletmek için tıkla ... hehehe 😛iha: aynı anda düşündük
arceya' Alıntı: asıl kocalar bize almayı akıl etcekmi anneler gününde onu dşünün :çitos: Genişletmek için tıkla ... hehehe 😛iha: aynı anda düşündük
vatoz Aktif Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.863 arceya' Alıntı: geçen sefer olmayannarı almıyoz :çitos: Genişletmek için tıkla ... ben üye bile deildim nen ozmn anaaaaaumm😀:laugh:
arceya' Alıntı: geçen sefer olmayannarı almıyoz :çitos: Genişletmek için tıkla ... ben üye bile deildim nen ozmn anaaaaaumm😀:laugh:
arceya Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.864 archimim' Alıntı: sen sus demin bir o eksikti dedin. şimdi beni almıyorsun çekilişe Genişletmek için tıkla ... benim sağım solum belli olmaz :tasu:
archimim' Alıntı: sen sus demin bir o eksikti dedin. şimdi beni almıyorsun çekilişe Genişletmek için tıkla ... benim sağım solum belli olmaz :tasu:
arceya Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.865 vatoz' Alıntı: ben üye bile deildim nen ozmn anaaaaaumm😀:laugh: Genişletmek için tıkla ... sen sus nan benim işim archiyle :tasu:
vatoz' Alıntı: ben üye bile deildim nen ozmn anaaaaaumm😀:laugh: Genişletmek için tıkla ... sen sus nan benim işim archiyle :tasu:
A archimim Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.866 vatoz' Alıntı: ben üye bile deildim nen ozmn anaaaaaumm😀:laugh: Genişletmek için tıkla ... bende çekilşe girmedim kimseyi tanımıyoum diye 🙂 vatoz ikimiz çekiliş yapalım sen bana hediye al ben gene bana hediye alayım olur mu :laugh:
vatoz' Alıntı: ben üye bile deildim nen ozmn anaaaaaumm😀:laugh: Genişletmek için tıkla ... bende çekilşe girmedim kimseyi tanımıyoum diye 🙂 vatoz ikimiz çekiliş yapalım sen bana hediye al ben gene bana hediye alayım olur mu :laugh:
vatoz Aktif Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.867 arceya' Alıntı: asıl kocalar bize almayı akıl etcekmi anneler gününde onu dşünün :çitos: Genişletmek için tıkla ... ben hatırlattım cnm işine gelmedi bebegımızeee bişiler alıyoruz hayatım sendeeee masrf arama dedı bana kıbar bır usulle bide sen dene sansını
arceya' Alıntı: asıl kocalar bize almayı akıl etcekmi anneler gününde onu dşünün :çitos: Genişletmek için tıkla ... ben hatırlattım cnm işine gelmedi bebegımızeee bişiler alıyoruz hayatım sendeeee masrf arama dedı bana kıbar bır usulle bide sen dene sansını
A archimim Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.868 arceya' Alıntı: sen sus nan benim işim archiyle :tasu: Genişletmek için tıkla ... ne yaaa ben ne yaptım.
arceya' Alıntı: sen sus nan benim işim archiyle :tasu: Genişletmek için tıkla ... ne yaaa ben ne yaptım.
arceya Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.869 vatoz' Alıntı: ben hatırlattım cnm işine gelmedi bebegımızeee bişiler alıyoruz hayatım sendeeee masrf arama dedı bana kıbar bır usulle bide sen dene sansını Genişletmek için tıkla ... ben almazsan gebertirim diyerek şansımı denicem :çitos:
vatoz' Alıntı: ben hatırlattım cnm işine gelmedi bebegımızeee bişiler alıyoruz hayatım sendeeee masrf arama dedı bana kıbar bır usulle bide sen dene sansını Genişletmek için tıkla ... ben almazsan gebertirim diyerek şansımı denicem :çitos:
vatoz Aktif Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.870 archimim' Alıntı: sen sus demin bir o eksikti dedin. şimdi beni almıyorsun çekilişe Genişletmek için tıkla ... :laugh::laugh: bencedee
archimim' Alıntı: sen sus demin bir o eksikti dedin. şimdi beni almıyorsun çekilişe Genişletmek için tıkla ... :laugh::laugh: bencedee