arceya Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.871 archimim' Alıntı: ne yaaa ben ne yaptım. Genişletmek için tıkla ... gidin didin rahatsız etmeyin gelmeyin didin :n028:
archimim' Alıntı: ne yaaa ben ne yaptım. Genişletmek için tıkla ... gidin didin rahatsız etmeyin gelmeyin didin :n028:
arceya Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.872 vatoz' Alıntı: :laugh::laugh: bencedee Genişletmek için tıkla ...
A archimim Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.873 diğer analar da gelsin de çekiliş işini soralım mayısın ilk pazarıydı demi anneler günü
bal kavanozu Hamiş Melek 2 Nisan 2010 #2.874 bende sabah dedimki kocama bide babalr gününde doğuruyomuşum ne güzel olur dedim sana en güzel hediye dedm bakalım o beni düşünücekmi?
bende sabah dedimki kocama bide babalr gününde doğuruyomuşum ne güzel olur dedim sana en güzel hediye dedm bakalım o beni düşünücekmi?
duyfer_2006 Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.875 Slmm herkeze hayırlı cumalarrrr işleri toparladımm bugün iznime ayrılıyorum darısı benim gibi işten bezmiş tüm annelerin başınaaa
Slmm herkeze hayırlı cumalarrrr işleri toparladımm bugün iznime ayrılıyorum darısı benim gibi işten bezmiş tüm annelerin başınaaa
A archimim Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.876 bal kavanozu' Alıntı: bende sabah dedimki kocama bide babalr gününde doğuruyomuşum ne güzel olur dedim sana en güzel hediye dedm bakalım o beni düşünücekmi? Genişletmek için tıkla ... emin ol düşünmekten uykuları kaçıyordur :laugh: onlarda o düşünce ne gezer
bal kavanozu' Alıntı: bende sabah dedimki kocama bide babalr gününde doğuruyomuşum ne güzel olur dedim sana en güzel hediye dedm bakalım o beni düşünücekmi? Genişletmek için tıkla ... emin ol düşünmekten uykuları kaçıyordur :laugh: onlarda o düşünce ne gezer
arceya Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.877 archimim' Alıntı: diğer analar da gelsin de çekiliş işini soralım mayısın ilk pazarıydı demi anneler günü Genişletmek için tıkla ... valla şaka bi yana bana uyar.. analara da ne hediye alacaz, emzirme sutyeni mi :laugh:
archimim' Alıntı: diğer analar da gelsin de çekiliş işini soralım mayısın ilk pazarıydı demi anneler günü Genişletmek için tıkla ... valla şaka bi yana bana uyar.. analara da ne hediye alacaz, emzirme sutyeni mi :laugh:
vatoz Aktif Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.878 archimim' Alıntı: bende çekilşe girmedim kimseyi tanımıyoum diye 🙂 vatoz ikimiz çekiliş yapalım sen bana hediye al ben gene bana hediye alayım olur mu :laugh: Genişletmek için tıkla ... :laugh::laugh😱lur olur ne istiyon kesin sen taşlı bişiler istersınnn
archimim' Alıntı: bende çekilşe girmedim kimseyi tanımıyoum diye 🙂 vatoz ikimiz çekiliş yapalım sen bana hediye al ben gene bana hediye alayım olur mu :laugh: Genişletmek için tıkla ... :laugh::laugh😱lur olur ne istiyon kesin sen taşlı bişiler istersınnn
bal kavanozu Hamiş Melek 2 Nisan 2010 #2.879 archimim' Alıntı: diğer analar da gelsin de çekiliş işini soralım mayısın ilk pazarıydı demi anneler günü Genişletmek için tıkla ... yuh yok mayısın ilk günü :n028: sende
archimim' Alıntı: diğer analar da gelsin de çekiliş işini soralım mayısın ilk pazarıydı demi anneler günü Genişletmek için tıkla ... yuh yok mayısın ilk günü :n028: sende
duyfer_2006 Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.880 arceya' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... cnm yaa sen her yerde rekorakoşuyonn şimdiden kart melek olmuşsunn
arceya' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... cnm yaa sen her yerde rekorakoşuyonn şimdiden kart melek olmuşsunn