A archimim Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.971 pembik' Alıntı: 79 aralık canım benim 🙂ben büyüküm senden:laugh:biz meloşla aynı yaştayız aynı sene aynı ay dimi meloşş ben doğru hatırlıyorsam tabi o da var Genişletmek için tıkla ... hadi bee anam siz hiç göstermiyorsunuz yaşınızı minik kuşlar
pembik' Alıntı: 79 aralık canım benim 🙂ben büyüküm senden:laugh:biz meloşla aynı yaştayız aynı sene aynı ay dimi meloşş ben doğru hatırlıyorsam tabi o da var Genişletmek için tıkla ... hadi bee anam siz hiç göstermiyorsunuz yaşınızı minik kuşlar
vatoz Aktif Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.972 archimim' Alıntı: 😛iha:😛iha: ben kendi özgürlüğüm için bağırdım bana ne senin özgürlüğünden Genişletmek için tıkla ... hoytttttttgonuşma leynn
archimim' Alıntı: 😛iha:😛iha: ben kendi özgürlüğüm için bağırdım bana ne senin özgürlüğünden Genişletmek için tıkla ... hoytttttttgonuşma leynn
vatoz Aktif Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.973 archimim' Alıntı: lafa bak deli ne var be topic açmakta yeni konu diyeceksin o kadar hadi aç kızdırma beni Genişletmek için tıkla ... ya sen ac çekilişide sen yap kusum valla sen güzel yaaprsn bu işi eheheh
archimim' Alıntı: lafa bak deli ne var be topic açmakta yeni konu diyeceksin o kadar hadi aç kızdırma beni Genişletmek için tıkla ... ya sen ac çekilişide sen yap kusum valla sen güzel yaaprsn bu işi eheheh
*STELLA* Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.974 vatoz sen aöfde hangi bölüm okuyorsun bide kaçıncı sınıfsın
marya Hamiş Melek 2 Nisan 2010 #2.976 pembik' Alıntı: 79 aralık canım benim 🙂ben büyüküm senden:laugh:biz meloşla aynı yaştayız aynı sene aynı ay dimi meloşş ben doğru hatırlıyorsam tabi o da var Genişletmek için tıkla ... Ben de 81 Kasım doğumluyum. İlk çocuğu çok mu erken yapmışım yahooo
pembik' Alıntı: 79 aralık canım benim 🙂ben büyüküm senden:laugh:biz meloşla aynı yaştayız aynı sene aynı ay dimi meloşş ben doğru hatırlıyorsam tabi o da var Genişletmek için tıkla ... Ben de 81 Kasım doğumluyum. İlk çocuğu çok mu erken yapmışım yahooo
A archimim Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.978 vatoz' Alıntı: ya sen ac çekilişide sen yap kusum valla sen güzel yaaprsn bu işi eheheh Genişletmek için tıkla ... pışıkkkkk marya' Alıntı: Ben de 81 Kasım doğumluyum. İlk çocuğu çok mu erken yapmışım yahooo Genişletmek için tıkla ... sen aşmışsın olayı bence 🙂
vatoz' Alıntı: ya sen ac çekilişide sen yap kusum valla sen güzel yaaprsn bu işi eheheh Genişletmek için tıkla ... pışıkkkkk marya' Alıntı: Ben de 81 Kasım doğumluyum. İlk çocuğu çok mu erken yapmışım yahooo Genişletmek için tıkla ... sen aşmışsın olayı bence 🙂
bal kavanozu Hamiş Melek 2 Nisan 2010 #2.980 marya' Alıntı: Ben de 81 Kasım doğumluyum. İlk çocuğu çok mu erken yapmışım yahooo Genişletmek için tıkla ... anaam biz daha birini yapamadık :laugh:
marya' Alıntı: Ben de 81 Kasım doğumluyum. İlk çocuğu çok mu erken yapmışım yahooo Genişletmek için tıkla ... anaam biz daha birini yapamadık :laugh: