2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar selam
üzerimde böööle bi ağırlık var
işten eve gelir gelmez yattım
böle hafif midem de bulanıyo..
şimdi kalktım ama yine yatasım var
ben az daha uzanayım
öpüldünüz

Ne oldu zeynepim hayrdır?

Neolsun betatlım bu sağ tarafımdaki acı geçmiyor ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum içerden kaslar ezilmiş benim tospağ kızım yüzünden doktor yapcak bişey yok çok dayanılmaz olunca kas gevşetici iğne yapabiliriz dedi. Birkere yaptırdım oda tamamen geçirmedi hafifletti sadece bende bi daha yaptırmadım hiç.Artık oturarak uyumayı öğrendim bide çok ağırlaştım zorlanmaya başladım. Ama bunada şükür az kaldı deyip teselli ediyorum kendimi. Ama dün gece dayanamadım çok ağladım moralim bozuldu şişman hamile kaldım diye oluyo bunlar diye sonra ağlaya ağlaya uyuya kalmışım

Neolsun betatlım bu sağ tarafımdaki acı geçmiyor ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum içerden kaslar ezilmiş benim tospağ kızım yüzünden doktor yapcak bişey yok çok dayanılmaz olunca kas gevşetici iğne yapabiliriz dedi. Birkere yaptırdım oda tamamen geçirmedi hafifletti sadece bende bi daha yaptırmadım hiç.Artık oturarak uyumayı öğrendim bide çok ağırlaştım zorlanmaya başladım. Ama bunada şükür az kaldı deyip teselli ediyorum kendimi. Ama dün gece dayanamadım çok ağladım moralim bozuldu şişman hamile kaldım diye oluyo bunlar diye sonra ağlaya ağlaya uyuya kalmışım
ay saçmalama kuşum
stresemi sokcan bebişini
öle ağlayıp durma bakim:n028:

Kıyamam canımsın yaaaaa kimbilir nasıl acıyo canınn
Allahım şifa versin ne diyim keşke elimden bişi gelse
Bende magnezyum içiyom ama bi halta yaramıyo krampdan kıvranıyom geceleri
Dediğin gibi az kaldı deyip teselli etcez kendmizi
Kiloluyum falan diye suçlama kendnide cıss syaparım

Geri