2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayy o kdr çok yorulmusum ki bugün her yerim ağrıyorrr.. off yaaa.. :uhu:
az önce uzanmıstım yatakta, kalkarken resmen işkence çektim, ne olacak bizim bu halimiz yaaa..
giyinirken canım acıyo, bide üstüne üstlük nefes nefese kalıyorum
yatakta sağdan sola dönerken bile aynı..
daha da 2 ay var valla yandık
al benden de o kadar napcaz bilmem daha da cok var valla doğurmamıza..eğilmekte sorun yaşamaya başladım artık ayakkabılarımı bile giyerken zorlanıyorum

iyi akşamlar kızlarr..
elh im ninni içi teşekkür ederim..
meloşum perdeleri almışsınız hadi bakalım hayırlısıı..
sista ve dae Allah gözünüzü doyursun diyorum :puha:

biz de bugün sabah kaynanalarka kahvaltıya gittik..
gitmeden önce, giydiğim bluzdan sırtımdaki dövme görünüyordu, eşim üstüne bşi giy fln dedi diye birbirimize girdik. daha önce anlatmıştım ben dövme yaptırdım diye kaynanamlar sorun cıkarmıstı yazın.. yüzüme bişi söylemediler ama, arkamdan demediklerini bırakmamışlardı kocama..
neyse sonra kendielri pişman oldu, bişi olmamış gibi davrandılar ayrı..
sabah da kocam öyle yapınca bir bagırdım.. ilk defa bu konuda bagırdım ve laf söyledim. ben dedim, doğumdan sonra da uzun kollu ve kapalı şeylerle mi oturacağım evde, dövmemi görmek istemeyen gelmz o zaman evime, o kdr dedim :çapkın:
o da bunun üzerine tamam tamam dedi, bişi giymedim üstüme :çapkın:
sonra yazın olan şeyler geldi aklıma gittiğimiz yerde de surat astım..
sonra bir yere daha gidelim dediler, abim para göndermişti emzirme koltugu alın diye. ben de kocama e ona gitmicekmiyiz almaya dedim, neyse ki kaynanalardan ayrıldık hahaha
sonra maskoya gittk emzirme koltugumuzu aldık.. önünün pufunu almadım.. sadece sallanan sandalye işte.. 350 TL. di.bayağı indirdi adam.. 450 den fln düştü sanırım..
alacak olan varsa adını fln veririm size... :çitos:

allah allah senin dövmenden kaynana neymiş. benim kaynana da dövme yaptırmak istiyormuş onu anlatıyordu geçen gün :laugh: hepsi bir alem anacım.
emzirme koltuğun hayırlı olsun gayet uyguna almışsın, ben almayacağım evde yer kalmadı valla
onu da alırsam kapıdan içeri giremeyeceğim.

ben de yaptırıcam dövme kızımın adını yazdırıcam omzuma simdilik düşüncem bu belki başka bişey yaptırırım bilemiyorum ama çok hoşuma gidiyor özellikle de omuzda ve ayak bileğindeki dövmeler..🙂bir doğurayım da..kesin benim kocam ve ailesi de tepki verecek ama tıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn. sen de salla canım..
ayrıca anlamıyorum su krısma olayını neden karısırlar neden anlamazlar laf ederler anlamam.dövme icin abdest gecirmiyor diyorlar halbuki gecici dovmeler gecirmiyor suyu.kalıcı dovme derinin kac kat altında kalıyor! ay su insanlar hiç anlamıyorum cahillikten baska bişey değil..
neyse canım iyi yapmışssın aferim valla 🙂)emzirme koltugunu güle güle kullan canım ben almıcam eve bir esya daha koyacak yer yok valla ztn 🙂

ay ben de anlamıyorum valla
hem onlara ne acaba
yok onların ailesine yakışmazmış
size ne be siz yaptırmayın yani.. evlenmişim barklanmısım evim ayrı
kocam bişi dememiş yaptır demiş
onlar laf ediyo
yok artık umrumda değil
istemeyen beni de görmez çocugumu da görmeye gelmez ben de gitmem
kendi annem teyzelerimde bakabilir çocuguma
muhtaç da değilim onlara
çok kaşınırlarsa bu da olur..

allah allah senin dövmenden kaynana neymiş. benim kaynana da dövme yaptırmak istiyormuş onu anlatıyordu geçen gün :laugh: hepsi bir alem anacım.
emzirme koltuğun hayırlı olsun gayet uyguna almışsın, ben almayacağım evde yer kalmadı valla
anaa seninkisinin de gönlü pek gençmiş

gecmis olsun canım ya hamilelikte olurmus kabus görerek uyanmak falan..aman bana çarpıntı deme korkuyorum ritm bozulacak gene bebişimin de kalbi hızlancak diyee 🙁 bence stres falan yaptın herhalde bişeyi.sahi sınavlrın nasıl gecti benimkiler iyi gecti sadece 1 tanesi kötü o da cok zordu.diğerlerinden 60-70 alırım en az insallah tabii
aman dıkka et valla
ben cok korktum
buarada sınavda nasıl olsun kostr kostr gıttm herks bana bakıyor anfıye bı gırdım gec kalmıstım sınava . ögretmenler kapıda karsıladılar ıyımısınz kosmayın suyunuz varmı cok komıktıler . sorular basıt gıbydı sanırım calısmayınca sallıyorumya ondn basıt gorundu bakalım ne olacak.

hem onlara ne acaba
onlar laf ediyo
yok artık umrumda değil
muhtaç da değilim onlara
ben esime dedim doğumdan önce yaptırıcam diye sen bilirsin ben istemem ama dedi ben de sana yaptırmıcam kendime yaptırıcam ztn dedim sustu 🙂
kaynanan mı bakacak yağmura?

hem onlara ne acaba
onlar laf ediyo
yok artık umrumda değil
muhtaç da değilim onlara

uuuu çok kızdırmış bunlar seni ... oysa onlara ne ya hiç anlamıyorum

hahaha valla sallamıcam ben de artık
benim koca da gecen yaz ben izin verdim diye susturmustu onları
şimdi yine başladı yok görmesinler diye..
hay baslarım böle işe ben..
bluzun da arkası hafif açık
dövme omuzumun arkasında kalıyo
ucu görünüyo hee, tamamı fln değil..
neyse bi cırladım ciddiyetimi annadı :çapkın:
ay senin kaynana öldürecek beni zaten ahahahaha

Geri