pembik
Hamiş Melek
aman stres yapma bak bebis de yapıyormus ben cok pisman oldum canım benim aman ha diyeyim mucu mucu su ii gelir kesinay kızlar gideyim de bir duş fln alayım
belki şu sinirimi alır biraz
öpüyom sizi kocaman
yarın görüşürük
aman stres yapma bak bebis de yapıyormus ben cok pisman oldum canım benim aman ha diyeyim mucu mucu su ii gelir kesinay kızlar gideyim de bir duş fln alayım
belki şu sinirimi alır biraz
öpüyom sizi kocaman
yarın görüşürük
valla cnm bıraz zor vercez ama vercez bı sekılde ınsallah umudum varr😀
yok yivrum ayı insanlar başkaaa
öle olamazsın sen :laugh:
hamile gömleği mi kız..
ya ben de iyice şiştim, böle ne giysem pörtlüyorum çok fena
resmen top olmusum
daha da cok şişeceksin diyorlar
ayy daha ne kdr çok şişecezz yaaaaaaaaa![]()
selam kızlar sadece hamişlermi yazabilir size danışmamız gerekenler var sorabilirmiyiz
9-10 kılo aldım cnm buaralrda almaya devam yanıı bende costum sorma gıtsın🙁sen kaç kg aldınki sanki dert ediyorsun
valla cnm bunyeye gore degısıyor sanırım😀ya ben hep şöyle bir şey duymuştum ona güveniyordum işte bebek 4 doğsa 3 suyu bır okadar eşiği filan kafadan 10 12 kg gidiyor biliyordum kandırıldım sanırım 🙁(( yandık
bazı kişileri emzirmek resmen bir deri bir kemik yapıyor ben de sahit oldum birkaç kişi de insallah o kişilerdenizdir biz de 🙂canım geçen gün işyerine bir bayan geldi.hamileliğinde tam 35 kg almış. ve şimdi çöp gibi
tabi biraz bünye meselesi ama sadece emzir bütün kg lar gidiyor dedi. asıl doğumdan sonra dikkat etmek lazım. süt olsun diye çok aşırı tatlı tüketmezsek kilolar da geldiği gibi gider.
çocuk doğunca yarı yolda bırakmasın da seni. bende bakıcı arıyorum yana döne bakalım ne olacak.
kaynanamların da ilk torunu ama sadece göbeğimi sevmekle yetiniyor 🙂 aa bak bir de gecelik takımı aldı bana hakkını yemeyeyim 🙂
annem alıyor ya herşeyi çok mutlu o yüzden. zaten evlenirkende aynı şeyler başıma gelmişti. alıştım artık