2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bazı kişileri emzirmek resmen bir deri bir kemik yapıyor ben de sahit oldum birkaç kişi de insallah o kişilerdenizdir biz de 🙂
al iste benimkisi de aynıydı ogluna bisey vermediği gibi hani çamaşır pijama vs erkeğe de konursonuçta yeni temiz dimi ama nerdeee eskilerini bile hazırlayıp getirmedi kadın gidip ben topladım yahuu bak gene sinirlendim aklıma geldi o zamanlar
😛iha:ben sansllıyım ozmn benm kaynana kocasınn eskılerını ogluna hazırlayıp getırdı puhahahah

kızlar ben şu hamile kalmak için incir kürünü sorucaktım yapan varmı yada işe yarıyormu duydunuz ben 6 aydır korunmuyorum ama bebek yok hala dr bişey yok diyor ama olmuyorda

bazı kişileri emzirmek resmen bir deri bir kemik yapıyor ben de sahit oldum birkaç kişi de insallah o kişilerdenizdir biz de 🙂
al iste benimkisi de aynıydı ogluna bisey vermediği gibi hani çamaşır pijama vs erkeğe de konursonuçta yeni temiz dimi ama nerdeee eskilerini bile hazırlayıp getirmedi kadın gidip ben topladım yahuu bak gene sinirlendim aklıma geldi o zamanlar

ahahaha benimkide çeyiz serildikten sonra oğlunun eşyalarını getirip koydu,senin çeyizin çokmuş birşey getirmedim dedi bir de. insan bir yorgan getirir en azından

ben 12 aldım 1 kg daha almıs olabilirim son tartılmamdan bu yana tartılmıyorum artık.benim gibi iştahsız ve metabolizması cok agır olan birisinin hamile kalmasının sonucu olarak sanırım bu şişmem normal..ani bir iştah acılımı ve daha da yavaslayan bir metabolizma cok doğal diyor doktor

dur kız koyayım az sonra iyi hatırlattın . resim çekip geleyim
hadı bakalım banada yenge aldı 2 takım ama doguma kullanıcak tarzda deıller bırı kıslık kadıfe dıgerıde yazlk elbıse gıbı rengarenk o cok begendıgı ıcın ıcınden geldı aldı saolsn bende sımdı hastane ıcın alcam ama kararsızımmm nasıl bişi alcm

Geri