maşallah cnm64 hamile kaldım ve cuma günü tam tamınaa 19 kg aldığımı öğrendimmmm
maşallah cnm64 hamile kaldım ve cuma günü tam tamınaa 19 kg aldığımı öğrendimmmm
bu da annemin aldığı pijama takımı. sabahlığı da var ama çekmedim onu
![]()
vatoz kaynanan kendine seksi gecelik bakana kadar sana alsın bir tane
hoş bunu da kaynanam aldı ama ben beğendim.

kızlarrr zamanımız azaldııı çk heyecanlanmaya başladım 20 nisanda kontrolüm var sonraki kontrollerim 2 hafta bir olcakmış 32 den sonrasıı nst ye ne zaman başlıcazz girmeye
kız yok beeee bıde bakarken bana dıyorkı sne o aldıgımızı lohusayken gıyersın falan dıyor manyak yaa zorla agzımı bozduruyrr bıde soruyor giydinmi hiç töbe töbe bigun dıcem gel buyur bı bak gıyiyormuyum gıymıyormuyum😀![]()
hatta sen gelinliğin duruyorsa onu giy lohusayken hee duruyorgıı doguma onlamı gıtsem acebaaevet ya artık zaman azalıyor ayy bayılazamm doğuracağız yaaa
böyle iyiydik kalsın karnımda çıkmasın 🙂
nst ye ne zaman giriliyor bilmiyorum ama.
ahatta sen gelinliğin duruyorsa onu giy lohusayken
nostalji olur 😛iha:
kızlarrr zamanımız azaldııı çk heyecanlanmaya başladım 20 nisanda kontrolüm var sonraki kontrollerim 2 hafta bir olcakmış 32 den sonrasıı nst ye ne zaman başlıcazz girmeye
nts de napcaklr bıze kızlar cahıllıgıme verın ben daha doktrla bukonuda konsmadm hıcSelam kızlar ben sordum doktorumun yardımcısına 34 ten sonrqa ntsye düzenli alıyoruz dedi. Ben 10 nisanda gidicem 32 haftam dolmuş olacak doktorum en son gittiğimde seni 32 de 35 de ve 37 de görücem demişti
zeynep ben toplam 19 ALMIŞIMMM 🙁(((Selam kızlar ben sordum doktorumun yardımcısına 34 ten sonrqa ntsye düzenli alıyoruz dedi. Ben 10 nisanda gidicem 32 haftam dolmuş olacak doktorum en son gittiğimde seni 32 de 35 de ve 37 de görücem demişti