Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynen öle walla sabah kalktım boğazım ağrıyor 🙂 sanırım çok sinirlendim ve sonra rüyamda kavga ettim ikisiylede en sonunda eşimi rüyamda haklı olduğuma inandırdım 🙂 gece ben uyanınca oda uyandı sen beni rüyamda çok üzdün dedim neden diyor nasıl anlatılır ki bu rüya 🙂
Ben de dün gece rüyamda eski sevgililerimi gördüm. Hehehe 🙂 Gayet mutlu heyecanlı rüyalardı ama pişmanlıktan mı artık bilinmez hep uyanıverdim sonuna kadar göremedim... 😛iha:😛iha:
aman işte napiim yivrum.
sabahın korunde kaynanalarla kahvaltıya gittikk
gitmeden önce benim dövmeler görünüyo diye benim koca ay stüne bişi giy istersen şimdi annemler görmesin muhabbeti yaptı.. ona bi bagırdım, dövmelerimi görmek istemeyen yazın doğumdan sonra da gelmesin o zaman ben onlar için sürekli uzun kollu kapalı şeyler mi giycem didim :çapkın: o da tamam tamam dedi gittik.
sonra işte o yazın olan olaylar geldi aklıma, kaynanalara surat astım.
biryere daha gidelim fln dediler, ben kocama e hani emzirme koltugu bakacaktık dedim, tamam dedi, ayrıldık onlardan şükür. maskoya gittik gezdik.
sonra bakırköye geldik arabayı bıraktık bana ayakkabı bakmaya carsıya indik..
ay orda geberdim zaten.. işte böleee :çitos:
aynen öle walla sabah kalktım boğazım ağrıyor 🙂 sanırım çok sinirlendim ve sonra rüyamda kavga ettim ikisiylede en sonunda eşimi rüyamda haklı olduğuma inandırdım 🙂 gece ben uyanınca oda uyandı sen beni rüyamda çok üzdün dedim neden diyor nasıl anlatılır ki bu rüya 🙂
aman annatma annatma
adam mutlu mesut yasıyo aklına dusurme öle seyler
bende oncekı gece ne gormussem sabah kalkıp agzıma gelenı sayıp ger yatmısım
neden kızdın bana gece hıc uyuyo gıbı degıldın dıyo
bılmıyom yamıssındır bısey dedım😛iha: