2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günaydın iyi haftalar sonunda evdyim ama 7 de kalktım koltukları siliyorummmm hepinize sağlıklı hayırlı haftalar güzellerrr

Kolay gelsin, aynısından benim yapmam lazım ama ben izne çıktığımda artık koltuk silecek durumda olmam sanırım... Çok yorma kendini, yavaş yavaş yap..:temizlik:

günaydın melekler
dünden beri başım çok ağrıyo
ve işteyim offffffffff
inşallah sizler daha iyisinizdir

kız duyfer daha iznin ilk günü ne temizliği kız otur totonun üstüne azcık..
o doğumda gelen gidenden dolayı o koltuklar ne hale gelcek var yaaaaa :çitos:
ben de örtü seriyordum önceden üstlerine bizim için..
şimdi hiiç valla örtü mörtü yok.. ay koltuklarımın tadını cıkaramıyom yaaa.. doğumda nasıl olsa içine edilcek..
sonra yıkatırım adam gbi..

aman işte napiim yivrum.
sabahın korunde kaynanalarla kahvaltıya gittikk
gitmeden önce benim dövmeler görünüyo diye benim koca ay stüne bişi giy istersen şimdi annemler görmesin muhabbeti yaptı.. ona bi bagırdım, dövmelerimi görmek istemeyen yazın doğumdan sonra da gelmesin o zaman ben onlar için sürekli uzun kollu kapalı şeyler mi giycem didim :çapkın: o da tamam tamam dedi gittik.
sonra işte o yazın olan olaylar geldi aklıma, kaynanalara surat astım.
biryere daha gidelim fln dediler, ben kocama e hani emzirme koltugu bakacaktık dedim, tamam dedi, ayrıldık onlardan şükür. maskoya gittik gezdik.
sonra bakırköye geldik arabayı bıraktık bana ayakkabı bakmaya carsıya indik..
ay orda geberdim zaten.. işte böleee :çitos:
gecen yaz dövmelerıne lafmı söledıler nan..

emzırme koltugu aldınmı
bende bugun kadıkoye gıtcem
belkıde ordan emınonune geccem
hastane cantası ıcın eksıklerı alıcam:ang:

Günaydın kızlarr herkese iyi haftalarrrrrr. Birakaç raporum var onları yapıp aranıza katılacam inşallah bugün. Ben çok güzel bir pazar günü geçirdim. Ailece anadolu kavağına gittik gerçi orda hava soğuktu ama yinede iyi geldi bana. Sonrada temiz hava çarptı herhalde akşam 7 de eve gelip karı koca koltukta uyuya kalmışız saat 10 da annemin teliyle uyandım. İyiki aramış yoksa biz sabaha kadar orda kalır tutulurduk artık.

hahaha haha

aman annatma annatma
adam mutlu mesut yasıyo aklına dusurme öle seyler
bende oncekı gece ne gormussem sabah kalkıp agzıma gelenı sayıp ger yatmısım
neden kızdın bana gece hıc uyuyo gıbı degıldın dıyo
bılmıyom yamıssındır bısey dedım😛iha:

😛iha:😛iha:😛iha:Kabus işte 🙂 geliyorum demez
HAmilelik beni iyice kıskanç yaptı inşallah kalmaz geçer

kız duyfer daha iznin ilk günü ne temizliği kız otur totonun üstüne azcık..
o doğumda gelen gidenden dolayı o koltuklar ne hale gelcek var yaaaaa :çitos:
ben de örtü seriyordum önceden üstlerine bizim için..
şimdi hiiç valla örtü mörtü yok.. ay koltuklarımın tadını cıkaramıyom yaaa.. doğumda nasıl olsa içine edilcek..
sonra yıkatırım adam gbi..

Yok canım doğumda bişey olmazda ama bizim küçük canavarlar ayaklandımı o zaman koltuklara elvedaaaaaa. Ellerindeki herşeyi döküp saçmaları yetmiyormuş gibi bide kalem buldularmı yandık. Benim minderler yıkanıyor allahtan doğuma yakın yıkıcam. Sonra ara ara yıkarım bebiş büyüdümü değiştirmek farz olur artık

Geri