2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şu makyaj temizlemek için yuvarlak pamuklar var ya onlardan da eve alıcam bende..evde pamuk bir yere gidince unıbaby kullanırım..

Ben bu haftasonu aldım canım 3 lüsü 9.90 dı peşinde de %10 indirim işte 9 liraya falan geldi

Bence farklı bi boyuta geçiyor insan doğumdan sonra da. Aklımıza bile gelmeyecek belki fevri davranışlar içgüdüsel olarak dizginleyeceğiz kendimizi. Ama işte arada düşününce ürkmüyor da değil insan

nerden aldın cnmmm?????????

Elhim benimde kabusum alt açmak bende hertürlü bebek bakımı yaptım bugüne kadar ama hiç alt açmadım hemileliğimin başından beri rüyama giriyor bu mesele ve rüyamdada birtürlü beceremiyorum anasını satayım. Umarım gerçek olmaz. Bide emzirme kısmı beni düşündüyor yardımsız yapabilecekmiyim acaba benim göğüsler çok büyük ya bi yandan bebeği bir yandan memeyi tutup çocuğu boğmadan becerebilirsem süper olacak umarım göğüs uçlarındada yara falan olmaz

anam kuşuum bide o var dimiiii
aslında emzirmesi diilde beni düşündüren meraklıları başımıza toplanıp izlerler diye sinir oluyorum ben
valla boşuna beklemesinner ince bi örtü örterim ben

bu 3 lü dediğinin içinde kaç tane oluyo yani bir paketin içinde kaç tane var jokerdede öyle bişeydi sanırım[/QUOTE]

Elhim benimde kabusum alt açmak bende hertürlü bebek bakımı yaptım bugüne kadar ama hiç alt açmadım hemileliğimin başından beri rüyama giriyor bu mesele ve rüyamdada birtürlü beceremiyorum anasını satayım. Umarım gerçek olmaz. Bide emzirme kısmı beni düşündüyor yardımsız yapabilecekmiyim acaba benim göğüsler çok büyük ya bi yandan bebeği bir yandan memeyi tutup çocuğu boğmadan becerebilirsem süper olacak umarım göğüs uçlarındada yara falan olmaz

benim kabusumda emzirmek. dün bebeğim tv de kadın ikiz bebekleri bile aynı anda emzirebilirsiniz dedi ve pozisyonunu gösterdi hayret ettim.

birde göğüs yarasından çok korkuyorum . arkadaşım da korkuttu beni iyice. dedi göğüs ağrısı doğumdan daha zor. içim bir hoş oldu bak

hiç konuşmadıkki doğum hakkında ve bunlardan haberi bile yok kadının daha.ben gerek duymadım gecmiş bitmiş bir hastalığı anlatmaya cuma da şaşkınlıktan aklıma gelmedi ki daha doğrusu hastalığın tekrarlayacağını düşünmedim hiç ztn psikolojikti benimkisi ilaclarla gecmişti.ama simdi hamilelikten ötürü strese gelemiyorum hiç ekşın yapmayın hee ona göre 🙂 konuşucam artık 24.ünde gittiğimde ..bir de aklıma su takıldı hadi sezeryan olucam diyelim o zmn ben 37.haftada izne cıkıp 1 hafta sonra mı olcam 2 haftam yanacak yahuu?genelde 2 hafta önceden alıyorlar bebişleri sezeryan olunca bildiğim kadarıyla.hem ondan hem de bebek büyüdükce beni çok zorlayabilir nefes ve kalbim acısından

allah seni ne etmesin emi. doktorun sormadı mı daha önceki hastalıklarını.bence gittiğinde söyle de o da bilsin ona göre bir yöntem uygulasın

Geri