2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
anam kuşuum bide o var dimiiii
aslında emzirmesi diilde beni düşündüren meraklıları başımıza toplanıp izlerler diye sinir oluyorum ben
valla boşuna beklemesinner ince bi örtü örterim ben
[/QUOTE]

Yok benim meraklılardan korkum yok bizim meraklılar izmirde burda kimse yok kendi arkadaşlarım ve görümcemler dışında onlarda hadlerini bilirler çok şükür ama yardım almam şart benim yanımda birilerinin olması şart valla

benim kabusumda emzirmek. dün bebeğim tv de kadın ikiz bebekleri bile aynı anda emzirebilirsiniz dedi ve pozisyonunu gösterdi hayret ettim.

birde göğüs yarasından çok korkuyorum . arkadaşım da korkuttu beni iyice. dedi göğüs ağrısı doğumdan daha zor. içim bir hoş oldu bak

Ay bu arkadaşları allah bildiği gibi yapsın sinir oluyorum böyle yorum yapanlara sonuçta bunlar kisiden kişiye değişiyor yazık benim görümcemin canı çok yandı bebekte memeyi almayınca 9 ay boyunca makine ile sağdı hiç bebeğini emziremedi ama birkere bile gık dediğini duymadım bunada şükür dedi hep.

bende bu hafta hazırlıcam çantamı ...

artık hazırlayalım kızlar ne olur ne olmaz....

anam kuşuum bide o var dimiiii
aslında emzirmesi diilde beni düşündüren meraklıları başımıza toplanıp izlerler diye sinir oluyorum ben
valla boşuna beklemesinner ince bi örtü örterim ben

bu 3 lü dediğinin içinde kaç tane oluyo yani bir paketin içinde kaç tane var jokerdede öyle bişeydi sanırım
[/quote]
örtüyü kaldırıp bakarlarrrrr o meraklılar cnm sen hıcc tasalanmaaaa
ya saka biyana bende yara olayndn cok korkyrm cunku benm sımdıden acayıp yara oldu acıyor🙁

Ay bu arkadaşları allah bildiği gibi yapsın sinir oluyorum böyle yorum yapanlara sonuçta bunlar kisiden kişiye değişiyor yazık benim görümcemin canı çok yandı bebekte memeyi almayınca 9 ay boyunca makine ile sağdı hiç bebeğini emziremedi ama birkere bile gık dediğini duymadım bunada şükür dedi hep.
[/QUOTE]

davul etsin o arkadaşları. ya bu arkadaşım en iyi arkadaşımdı 5 ay önce doğum yaptı çatlattı beni. yok normal yapma. yok göğüslerin acıyacak.
eee biliyoruz ama ne yapalım bu çocuk hem çıkacak bu vücuttan hem emecek başka şansım var mı??
ancak geriyorlar bizi haberleri yok

ay şu çanta olayına bi karar verelim
hazırlayalımmı kızlar
ya da kaçıncı hafta hazırlayalım

31.haftadasın sende artık elh.cım bence hazırla,kenarda dursun bi zararı olmaz.inşallah vaktinde gelir bizim bebekler ama yinede hazır olmasında fayda var bence.bide eğer yıkamadıysan elifzelin kıyafetlerini yıkanacak ütülenecek falan biraz uğraştırıyor.bizim hepsi hazır kıyafetlerin ama 1hafta uğraştım onlarla.yıka ütüle,hepsi minik minik zaten

Geri