arceya Yeni Üye Üye 5 Nisan 2010 #4.291 vatoz' Alıntı: bnmkıde içmeynce oksurk krızıne gıryr psıkolojık olrk sonra bı degsık bakıyor ıcınce yumusack bişi oluyor şeker gıbı eee uyusturuyor kendını normaldır hep içsn amannn bana bulasmasında ehuhehehe Genişletmek için tıkla ... degişik mi bakıyor :laugh::laugh::laugh::laugh:
vatoz' Alıntı: bnmkıde içmeynce oksurk krızıne gıryr psıkolojık olrk sonra bı degsık bakıyor ıcınce yumusack bişi oluyor şeker gıbı eee uyusturuyor kendını normaldır hep içsn amannn bana bulasmasında ehuhehehe Genişletmek için tıkla ... degişik mi bakıyor :laugh::laugh::laugh::laugh:
bal kavanozu Hamiş Melek 5 Nisan 2010 #4.292 arceya' Alıntı: memnunum canımcım valla ısıgı fln da gayet iyi Genişletmek için tıkla ... bende o uçaklıyı alıcam sanırım gördünmü sen onu gittiğinde güzeldi beğendim onu
arceya' Alıntı: memnunum canımcım valla ısıgı fln da gayet iyi Genişletmek için tıkla ... bende o uçaklıyı alıcam sanırım gördünmü sen onu gittiğinde güzeldi beğendim onu
A archimim Yeni Üye Üye 5 Nisan 2010 #4.293 bal kavanozu' Alıntı: anladm sağol canım bulurum herhalde Genişletmek için tıkla ... maltepe merkezde in kesin bulursun. sen nerede oturuyorsun ki??
bal kavanozu' Alıntı: anladm sağol canım bulurum herhalde Genişletmek için tıkla ... maltepe merkezde in kesin bulursun. sen nerede oturuyorsun ki??
arceya Yeni Üye Üye 5 Nisan 2010 #4.294 bal kavanozu' Alıntı: bende o uçaklıyı alıcam sanırım gördünmü sen onu gittiğinde güzeldi beğendim onu Genişletmek için tıkla ... görmüşümdür herhalde canım ya hatırlayamadım lacivert miydi.. sanki lacivert bişihatırlıyorum ama o ucak mıydı kelebek miydi tam anımsayamadım
bal kavanozu' Alıntı: bende o uçaklıyı alıcam sanırım gördünmü sen onu gittiğinde güzeldi beğendim onu Genişletmek için tıkla ... görmüşümdür herhalde canım ya hatırlayamadım lacivert miydi.. sanki lacivert bişihatırlıyorum ama o ucak mıydı kelebek miydi tam anımsayamadım
A archimim Yeni Üye Üye 5 Nisan 2010 #4.296 arceya' Alıntı: görmüşümdür herhalde canım ya hatırlayamadım lacivert miydi.. sanki lacivert bişihatırlıyorum ama o ucak mıydı kelebek miydi tam anımsayamadım Genişletmek için tıkla ... kelebekli pembeydi uçaklı mavi sanırsam bende senin avizeni görüp çok beğenmiştim ama sen gittin benden önce kaptın alçak haziran anası
arceya' Alıntı: görmüşümdür herhalde canım ya hatırlayamadım lacivert miydi.. sanki lacivert bişihatırlıyorum ama o ucak mıydı kelebek miydi tam anımsayamadım Genişletmek için tıkla ... kelebekli pembeydi uçaklı mavi sanırsam bende senin avizeni görüp çok beğenmiştim ama sen gittin benden önce kaptın alçak haziran anası
A archimim Yeni Üye Üye 5 Nisan 2010 #4.299 iyi akşamlar asnebaa ve pembik bende çıkıyorum. hepinizi sevgiyle tırmalarım
arceya Yeni Üye Üye 5 Nisan 2010 #4.300 archimim' Alıntı: kelebekli pembeydi uçaklı mavi sanırsam bende senin avizeni görüp çok beğenmiştim ama sen gittin benden önce kaptın alçak haziran anası Genişletmek için tıkla ... e sen de al gııı herseyimiz aynı zaten :laugh:
archimim' Alıntı: kelebekli pembeydi uçaklı mavi sanırsam bende senin avizeni görüp çok beğenmiştim ama sen gittin benden önce kaptın alçak haziran anası Genişletmek için tıkla ... e sen de al gııı herseyimiz aynı zaten :laugh: