bak browniyi ne güzel unutmuştum ne aklıma sokuyosun gene yaaa
dağılın ulennnnn...
seninki seni bu kdr rahatsız eden bir sancı bak dünden beri
sen geçmezse yarın mutlaka git yivrum
git de için rahatlasın
bak browniyi ne güzel unutmuştum ne aklıma sokuyosun gene yaaa
dağılın ulennnnn...

kızlar aradım drumu sancı tarzı bişey deyince gel nst bağlayalım dedi
ama sonra ben günde 3 kere giren garip bi şeyyy yani tam anlamıyla can acıtan bi ağrı değil rahatsızlık hissi deyince ve günde 3 kere girdiğini duyunca bol bol su iç ve dinlen dedi bol su içtikten sonrada geçmezse gel nst bağlıcam dediiii offff ne olduğunu bilememek ne zor şeymiş hayır bi bilsem iyi yada kötü bişey ona göre davranırım neyse bakarım yarına geçmezse giderimmmmm
ya sen bi git ne oldgu anlaşılır ozmn yaaakızlar aradım drumu sancı tarzı bişey deyince gel nst bağlayalım dedi
ama sonra ben günde 3 kere giren garip bi şeyyy yani tam anlamıyla can acıtan bi ağrı değil rahatsızlık hissi deyince ve günde 3 kere girdiğini duyunca bol bol su iç ve dinlen dedi bol su içtikten sonrada geçmezse gel nst bağlıcam dediiii offff ne olduğunu bilememek ne zor şeymiş hayır bi bilsem iyi yada kötü bişey ona göre davranırım neyse bakarım yarına geçmezse giderimmmmm
yine de bi nst yaptırsaydın en azından için rahatlardı canım. Neyse sen doktorunun dediğini bi yap bakalım içini de rahat tut yarına da geçmezse bi baksın doktorun bence
yarında gitme doktora da ben gelip seni zorla götüreyim.
tam sopalıksın kaşınmakaşınma

ben de az önce yidimarchı dünden beri intense dediniz dediniz iyice merak ettim ne bu kızı bu kadar aşerten diye
gittim aldım bugün sonunda