Al benden de o kadar ben de pek sevmedim keki güzel ama dış çikolatası olmamış gibi geldi bana da...
Ay ben de Özsütün bi pastası var böyle damlasakızlı tarçınlı bademli bişi soğuk soğuk mmmmmmm
damla sakızlı herşeye bayılırım :tasu:
Al benden de o kadar ben de pek sevmedim keki güzel ama dış çikolatası olmamış gibi geldi bana da...
Ay ben de Özsütün bi pastası var böyle damlasakızlı tarçınlı bademli bişi soğuk soğuk mmmmmmm
iyi fikirmiş ben benimkisini hapsetcem sora denize atcam bulanın olsun 😛iha:
ben 2 tane yedim,
çok beğenebildim,bırak sen kocayı akşama bize gel bi tane daha var dolapta
![]()
deşme yarasını asfa kız ztn dellendi:laugh:almamışnoldiiii arciii yoksa almadımı akşammm gelirkennnnnnn
noldiiii arciii yoksa almadımı akşammm gelirkennnnnnn
kımse sevmez yawrıım böyle misafırı, ya çıldırtıyo çocuk beni, arkadaşım da hıç bakmıo reçellerı koltuklara suruyo yapma demıyo arkadaşım. kalp kırmak ıstemıyorum ama el insaf yani
almamış bide dalga gecmiş yere ıntence dusmus dıye pounoldiiii arciii yoksa almadımı akşammm gelirkennnnnnn
hahbenim koca şişeye de sığmaz. varil lazım 😛iha:
varilin altına da not düşerim bulan insaniyet namına yeniden denize atsın bir işe yaramaz bu adam diye
😛iha:evt evt kesinlikle ahahaaa ay duymasın valla beni denize atar hamile falan demezzz😛iha:
deşme yarasını asfa kız ztn dellendi:laugh:almamış
kımse sevmez yawrıım böyle misafırı, ya çıldırtıyo çocuk beni, arkadaşım da hıç bakmıo reçellerı koltuklara suruyo yapma demıyo arkadaşım. kalp kırmak ıstemıyorum ama el insaf yani
almamış bide dalga gecmiş yere ıntence dusmus dıye pouhah
haha