asfada
Hamiş Melek
:laugh::laugh:bende kocamın bütün sülalesinee...
intence alıcam
😛iha:😛iha:
:laugh::laugh:bende kocamın bütün sülalesinee...
intence alıcam
evt canım aynen bahane olacak.ben dehiç tahammül edemiyorum su cocukları ile ilgilenmeyen annelere cocuklara demiyorum bak onun bir suçu yok cocuga ne verirsen neye alıştırırsan onu ister her yerde eline vererek yemek yiyorsa geze geze onu istiyor maalesef.aybiz böyle konusuyoruz ya bizim cocuklar da böyle olurmuş yemek yemedikleri için biz de aman yesin de döksün dermişiz 😛iha:😛iha:ne gülerim kendime aman aman allah korusunya elımde bez sureklı sılıyorum, çocugun ağzını ellerını sılıyorum o muhabbette farkında bile degıl. kendısı de titiz degıl umrunda bıle degıl ev batmış çıkmış, bu nedenle ona garıp gelmıyor. bi böyle tipler gelsın ıstemıyorum bide sıgara içenler.biz sıgara içmiyoruz evımızde de ıçılsın ıstemıyoruz ama ınsanlar o kadar saygısız kı gelıp arka arkaya içiyorlar. şimdı bebek olcak artık bahanem olacak,zor içerler artık
hakketten gelsin garantisini verebilirim annem bu konuda kesin çözümdür
biz küçükken misafirin evinde çay bile içemezdik
önce annemin suratına bakardık annem tamam derse isterdik
misafirlk ve cocuk egıtımıı sen tecrubelısn anlt bakalım oglunla gezmeye gıdcnce napıynznaber millet mevzu ne bakem
hemen dalimmmm
valla ben de öylehakketten gelsin garantisini verebilirim annem bu konuda kesin çözümdür
hakketten gelsin garantisini verebilirim annem bu konuda kesin çözümdür
Çocuk bu yaramazlık yapar kurcalar falan tabii ama kiminin de ailesi pek vurdumduymaz oluyor. Salıyo çocuğu naparsa yapsın. Yok valla ben evimde olsa uyarırım çocuğu yumşak yumşak :n028:
Evlerinde napıyolarsa yapsınlar canım misafirlikte azcık akıllı uslu durmak lazım
😛iha:😛iha:ben kocamın bütün sülaleyibende kocamın bütün sülalesinee...
intence alıcam
😛iha:sigara içenlere bende kızarım sonuçta kokusu her yere siniyor.bir zahmet de içmeyiversinler artık
ama çocuk konusunda hiçbirşey diyemiyorum, bizim minikler de misafirlikte kimbilir ne yaramazlıklar yapacaklar.
ama tabi ilk başta annenin uyarması lazım ben o kadar rahat olamam başkasının evinde.
AYY ALLAH korusun kız. valla psikopata bağlarım kendımı eve kapanırım asosyal olurum artıkevt canım aynen bahane olacak.ben dehiç tahammül edemiyorum su cocukları ile ilgilenmeyen annelere cocuklara demiyorum bak onun bir suçu yok cocuga ne verirsen neye alıştırırsan onu ister her yerde eline vererek yemek yiyorsa geze geze onu istiyor maalesef.aybiz böyle konusuyoruz ya bizim cocuklar da böyle olurmuş yemek yemedikleri için biz de aman yesin de döksün dermişiz 😛iha:😛iha:ne gülerim kendime aman aman allah korusun