evet haklısın kafamı dagıtmaya çalışıyorum, kızımın odasına kırmızı avıze aldım kumaştan şimdı uçlarına kuçuk bebekler aldım onları dıkıyorum, inşaallah guzel olcak rsmını eklıcem.
güzel olur tabiii
evet haklısın kafamı dagıtmaya çalışıyorum, kızımın odasına kırmızı avıze aldım kumaştan şimdı uçlarına kuçuk bebekler aldım onları dıkıyorum, inşaallah guzel olcak rsmını eklıcem.
gulkurusu basıınız sağolsun canım..
kavanozum çok geçmiş olsun, dinlenmişsin iyi yapmıssın.. imkanın varsa yarın da gitme de iyi bir toparlan..

sagolun kızlar, dostlar sagolsun..
off offf evde çok iş var kızlar yarın tutuşçak biryerlerım ben oturdum kalkamıyom hala. evi temızlıcem, yemek yapcam, kuaföre gıtmem lazım kaşlarım gözume gircek yakında ama içimden heç bişey yapmak gelmıyo hep yatayım ıstıom
eminönünde genellikle herşey daha uygun canımkızlar biberon gögus kalkanı gıbı eksıklerım var acaba nette mı daha ucuz bunlar yoksa magazalarda mı?
kızlar biberon gögus kalkanı gıbı eksıklerım var acaba nette mı daha ucuz bunlar yoksa magazalarda mı?
Ayy sorma bende de tembellik diz boyu... Dolapları yaptırdık eşim yerleştirdi herşeyini benimkiler duruyor daha.. Bebekin eşyalarının etiketlerini çıkartmaya başlamıştım onu da yarıda kestim. Beyanname dönemi güya homeoffıce yaptım ama onlarla da ilgilenmiyorum bu aralar.
Valla kocam beni hem evden hem de işten kovcak sanırım.
Kalcam el kadar bebemle sokaklarda
eminönünde genellikle herşey daha uygun canım
ya şu etiket işini nasıl yapıyosunuz bende başlıycam ama üşeniyorm rahatsız edermi gerçekten yapılması gerekli bişeymi çok üşeniyorum ben ya