ayyy benım kocanın sacları fırca gıbıydı sırf sac ve kaştan ıbarettı adam benle gorusmeye basladııı saclar gıttıııı herkes benden bılıyor sımdı musterılerıde saclarına laf atmaya baslayınca kafaya takmaya basladı kel baba olmak ıstemyrm dıye bi sure yuda kullanmıstık dokulme falan drumustu ama sımdıde bioxcın ıstıyr cok pahalı yafsss elbıse alırım kendumee daaaa iyi o kel kalsınnn

bi de 31 :esra:ASLINDA DORU MALUM BAZI ZENKINLER ERKEN EVLENMİŞTİ BIDE EN KUCUGUNUZM DIYE OVUNUYRDUYAAA UNUTTM ISIMLERINI PUHAHAHAHAH İŞTE ERKEN DÖL ALMIŞŞŞ BİZ BİRAZ GEÇ DÖL ALDIKKKEE 20 YASINDA DÖL ALMAK VAR BİDE 27 YASINDA:d
😛iha:😛iha:😛iha:Yawwww sürmeyin nan oranıza buranıza yağları. Valla benden söylemesi herbiriniz tuvalette vvvııııjjjjttttttttt
çıkarcaksınız kafaları heee
sonra yazarsınız siteye doğum hikayelerinizi
seminer mağdurları olaraktan![]()
puh bide özlu söz patlatıyor zenkin yaaaaaa
len bırlıkte aynı anda bakmadıkmı sen dedın sıparıs verdım ben bende yarm saat gecmedı bende verdım dedımmm uleyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım hamişlerim merhabalar....
bebek özlemi çeken biri olaraktan size bir sorum olacaktı...
hamileliğin ilk aylarında ellerinizde ve ayaklarınızda kaşıntılar oldu mu acaba......
sen sus
önce bebeğinin buruşuk ayaklarını ütüle :çitos:
yirim ben o ayakları yirim kıss öskeeee nenesiii gec evlendın nene oldun bak teyzeee olamadın🙂sen sus
önce bebeğinin buruşuk ayaklarını ütüle :çitos:
[sıze=4]teşekkür ederim yanıtladığın için...[/sıze]şahsen benim olmadı
bende hiç olmadı canım vallacanım hamişlerim merhabalar....
hamileliğin ilk aylarında ellerinizde ve ayaklarınızda kaşıntılar oldu mu acaba......
temem sustum aman sankı muhabbete gırıyonda kusum yaaagüneşim ben yemek yiyip gelicem az konuş heee
canım hamişlerim merhabalar....
ASLINDA DORU MALUM BAZI ZENKINLER ERKEN EVLENMİŞTİ BIDE EN KUCUGUNUZM DIYE OVUNUYRDUYAAA UNUTTM ISIMLERINI PUHAHAHAHAH İŞTE ERKEN DÖL ALMIŞŞŞ BİZ BİRAZ GEÇ DÖL ALDIKKKEE 20 YASINDA DÖL ALMAK VAR BİDE 27 YASINDA:d
terbiyesiz...