2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hastanedemi dağıtacaksın canım sen ? ben mevlüt için alacağımdan o sebeple sonrasında eşime aldırıcam o yazı cıktıları.ben de hoşgeldin duru prenses ya da bir dilek tuttum sen geldin altına da nisa duru g.. yazdırırım en alta da doğum tarihini..işte bakalım ay ne güzel heyecanlar bunlar..
sen ayrı aldın demek ben sandım bitmiş hali 60 kuruştu.ben de öyle yapayım bari 100 adet alıcam ztn.yeter diye düşünüyorum mevlütte dağıtıcam.hastanede bebekli çikolata dağıtıcam bebekleri de ayrı alıcam ben bu arada çikolatalara yapıştırıcam o bebekli çik.lar da cok pahalı yahuu...

marya üzüldüm canım bizde de var su sıra bu tip bir sorun.inşallah hayırlısı ile düzelir

bende 100 tane aldım.60 lira biberon 7.5 lirada magnet tuttu.yine en uyguna geldi.ben birazını hastanede kalanını mevlütde dağıtıcam inş.ayrıca çikolataya yapıştıracağın bebekleride ordan al.inanın en uygunu acar hediyelik.çünkü aynı handa 85 kuruşa vardı biberon.gerçi çinliler belki daha uygun verir ama biz gittiğimizde hiç birinde biberon yoktu.adamlar beberon yok deyip durdu😀

aynen canım aynen.
ya zeynep bu arada belki konuşmuşsunuzdur ama elh de o biberonlardan istiyordu.benim eksiklerim bittiği için artık geçmiycem karşıya.sizler sanırım geçeceksiniz onada haber verirseniz iyi olur.belki haberleşmişsinizdir ama ben yinede hatırlatayım dedim.

Yok benim aklımda dün nasılsa birdaha gidicem diye elhi aramadım birdaha gitmeden önce onuda arıcam ama sanırım aynısından İzmirdede vardır aynı fiyatlara bir araştıralım hangisi daha uygunsa ona göre birimiz alır göndeririz diye düşündüm.

Bu arada ben yemeğe çıkar öptüm sizleri

kız internet sitesi adresi verdim ya bakmadınmı nasıl satıldığına bak linli bu Şeker Malzemeleri 51 / Süslü Bebek Odası Süsü Süslemesi Şekeri Malzemeleri Hazır Nikah Kapı Hastane resimdeki şekilde satılıyor hatta o kurdela olmayabilir benim gördüğüm halinde yoktu sanırım. Şarkhandada baktım havuzlu handada baktım

Baktım canımda bu tamamlanmış bişey sandım yanı tamamlanmadan alırsak üzerindekileri biz yapcaz sandım ondan sordum güzelim.Çok saol.smrhkinin üstünde ayıcık vardı yanlış hatırlamıyosam hatta kurdela yerine

ay bide şu kokoş işi baby shower var yaa..
32. haftadan sonra fln yapılıyo sanırım..

kimler yapcak onu hadi hadi saklamayın..:çapkın:

o ne yahuuu ben pek bi cahil kalmışım

Heee tamam biliyorum ben bunu ya. Bi an kısadevre yaptım amannn yapmam ben ölee şeyler herhalde
yoksa yapsam mı ki :abo:

Son düzenleme:
Geri