Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla tekneyle dolunay izlicez hesaaabına çıktılar evden evdekilerede ark.larla parti vercez teknede dediler sonrası kırmızı nokta... salak nihal dıyokı eve gelince behlüle yüzümden belli oluyo sanki diyo
ay zor attım kendimi eve ya... Ben artık iyice zorlanmaya başladım.. Yürüdüğüm yol iki dakika, ben yürüyorum 10 dakikada. buna rağmen feci yoruldum bide aşağıdan fena sancı vurdu valla... Öff zorlanıyorum artık..
valla tekneyle dolunay izlicez hesaaabına çıktılar evden evdekilerede ark.larla parti vercez teknede dediler sonrası kırmızı nokta... salak nihal dıyokı eve gelince behlüle yüzümden belli oluyo sanki diyo
aaa efet öle demıs sabah bızım salak cocukda geldı dızıyı anlatıyor bana yuzumden belli oluyormu falan dedı dıyorr da bende ne sacmalıyor bu dıye he he dedım gecmstmhadi hayrlı olsun ozmn devlete mıllte