2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar exelllllde kaydetme nsl oluyo mause olmadan klavyeden ben f2 biliyodum olmuyo yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

KIZ ZATEN HER CUMA AMCALARA GIDYORZ BİZ ESIMIN AMCASINA KIZLAR BENI ÖZLUYORMUSTA BUGUNDE GITCEKTIM NASIL OLCAK BILMIYORUM🙂🙂 KOMIK OLCAK AKSAM EVE GELME DEMISTM ORAYADA GELMEZSE EHEHEEHEH EGRCİ BEN UZATRM KCOAM UZATMAZ OLE MILLTN YANINDA AMA:d

gelir gelir gelmez olurmu🙂)))bence kesın gelcek.Sen git güzelce bişeyde belli etme.....

kızlarrr aranızda zona hastalığına yakalanan veya yakını olan varmı?????????????????????

eşim geçen sene stresten zona oldu. kuzenim dedem ve başka akrabamda yakalandı 🙂
çiçek hastalığının benzer bir virüsü sinir uçlarını iltihaplandırıyor. biraz ağrılı olur.
eşimde hiç ağrı olmamıştı niyeyse bünyesi biraz ayıcık gibi de 🙂

sen mi zona oldun yoksa ??

hehehe temem bakalım ben gıdıyormusm amcalara yrn yazarm sızee kendınızeiiibakın kıslar banada dua edın kapısmayalım yıneeee🙂

eşim geçen sene stresten zona oldu. Kuzenim dedem ve başka akrabamda yakalandı 🙂
çiçek hastalığının benzer bir virüsü sinir uçlarını iltihaplandırıyor. Biraz ağrılı olur.
eşimde hiç ağrı olmamıştı niyeyse bünyesi biraz ayıcık gibi de 🙂

sen mi zona oldun yoksa ??

yok kuzumm annemmm oldu da 6 gündür var teşhis dün kondu ağrısı da yok henüz ama ne kadar sürede geçer onu mrk ettim

Geri