2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben konuşuyorum genelde o zaman kımıldanıyor biraz 🙂
inşallah doğunca da sakin olur. bende çok sakinmişim bana benzer umarım. hatta bebekken sabah 11 e kadar uyurmuşum, annem öldü mü bu kız diye uyandırırmış 🙂
ben de eşime kızıyorum hiç bebekle konuşmuyor diye.

aman benımkide çok konuşmuyo.Zaten evde fazlamı oluyolarda konuşsunlar ya.Bakalım masal fılan hep ben anlatıcam dıyo.Ama tepkılerı bızım gıbı hıssetmedıklerınden boşa konuşuyo gıbı hıssedıyo eşim bence.Bi doğsunlarda babalarıda alışcak.Hele kızlar babalara aşık doğdukları için sen istediğin kadar konuş o doğunca baba arayı hemen kapatıcak bence.Benım yığenımde oyle oldu.Annesının yuzune bakmıyodu babasına kur yapıyodu resmen.Yengem deli oluyodu....hatta yiğenım abımi az goruyodu.geç gelıyodu oda ama sankı hep onlaymış gibiydi.Babalarda öyle olunca bı havalara gırıyolar sorma gıtsin😀

aman benımkide çok konuşmuyo.Zaten evde fazlamı oluyolarda konuşsunlar ya.Bakalım masal fılan hep ben anlatıcam dıyo.Ama tepkılerı bızım gıbı hıssetmedıklerınden boşa konuşuyo gıbı hıssedıyo eşim bence.Bi doğsunlarda babalarıda alışcak.Hele kızlar babalara aşık doğdukları için sen istediğin kadar konuş o doğunca baba arayı hemen kapatıcak bence.Benım yığenımde oyle oldu.Annesının yuzune bakmıyodu babasına kur yapıyodu resmen.Yengem deli oluyodu....hatta yiğenım abımi az goruyodu.geç gelıyodu oda ama sankı hep onlaymış gibiydi.Babalarda öyle olunca bı havalara gırıyolar sorma gıtsin😀

ben o kızı var ya tutar camdan silkelerim. babasının şu an umrunda değil , doğuncada yağlı ballı olsunlar tokuştururum ikisinide 🙂
ama biz baştan 1-0 yenik başlıyoruz. ne kadar sevsek de kızlar babaya aşık oluyor malesef.
erkekler çocuk fikrine hemen alışamıyorlar . bizimki daha alışma safhasında. kızı olacağını bile yeni kabullendi.

ay çok komik dün bi mükellefteydi eşim ordaki kızla da pek bi sevişiyorlar.
Kız dün eşime demiş ki ..... Bey ay ne güzel kızınız da benim gibi olcak ben de ikizler burcuyum diye
akşam koşa koşa gelmiş kızımla konuşabilir miyim bi saniye lütfen dedi. Sonra açmış göbeğimi kızım nolur bak yapma tamam mı benzeme sakın ona tamam mı nolur nolur diye yalvarıyordu. Ayy çok güldüm akşam o haline.
Bana da diyo ki ay nolur benzemesin ona diye :gathering:

ben o kızı var ya tutar camdan silkelerim. babasının şu an umrunda değil , doğuncada yağlı ballı olsunlar tokuştururum ikisinide 🙂
ama biz baştan 1-0 yenik başlıyoruz. ne kadar sevsek de kızlar babaya aşık oluyor malesef.
erkekler çocuk fikrine hemen alışamıyorlar . bizimki daha alışma safhasında. kızı olacağını bile yeni kabullendi.

neyazıkki oyle olcaklar.Ama baba 360 derece donuyo.çok düşkün oluyo.Allahın bı lütfu.abimi yiğeni kızakla filan çekerken fotolarını gordum ınanamadım.Abımin baba olduğunu ozamn ıdrak ettım.Hiç ona göre değildi sanki baba olmak.Valla öyle bi babalık yapıyolarki şaşıp kalıyo ınsan.İnş... bizimkilerde oyle olur....

neyazıkki oyle olcaklar.Ama baba 360 derece donuyo.çok düşkün oluyo.Allahın bı lütfu.abimi yiğeni kızakla filan çekerken fotolarını gordum ınanamadım.Abımin baba olduğunu ozamn ıdrak ettım.Hiç ona göre değildi sanki baba olmak.Valla öyle bi babalık yapıyolarki şaşıp kalıyo ınsan.İnş... bizimkilerde oyle olur....

ben eşime çok güveniyorum o konuda. Zaten en baştan beri kızı olsun istiyordu. Acayip aşık 2 çift olacaklar gibi geliyor bana. Zaten ben de babama çok düşkünmüşüm. Annemle babamı konuşturmazmışım hiç. Hemen araya girermişim babamı kıskanıp

çalış çalış iyidir...
Ben de homeoffice in home kısmından çıkıp office kısmına geçsem iyi olcak artıkkk

Kurumlar beyannameleri evlilik kurumumu yıkcak yoksa biraz daha yapmazsamm

😀
ben eşime çok güveniyorum o konuda. Zaten en baştan beri kızı olsun istiyordu. Acayip aşık 2 çift olacaklar gibi geliyor bana. Zaten ben de babama çok düşkünmüşüm. Annemle babamı konuşturmazmışım hiç. Hemen araya girermişim babamı kıskanıp

inş. canım.Evlat bu ya sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil.Ama kız fikrini ben çok benımsedım kocamdan daha çok.Bana diyoki sen kızı 6 yaşında manikürede götürürsün.Götürürm ama kendi seti olcak kızımın dedim😀Hani kokoş büyütmicektin diyo.dedim kokoş olup ılla tırnaklarını uzatıpmı gitcez.Bakım dedım babası bakım o.Delisiniz siz diyo.İşin şakası tabı Öyle yerlerde işi olmaz.Neyse kızlar ben çıkyom evi düzene sokayım.Öpüyom hepinizi.Hepiniz güzel bi haftasonu geçirin inş.Vatoz yoorma kndını canım sakın.Boya kokusundanda uzak dur...

Geri