Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ay valla olabilir. zaman yaklaştıkça 3.5 atmaya başladık herhalde.. artık uyuyrken mi doğurmusum nerde doğurduysam farkında olmadan doğurmusum 😀 Annem getiriyo bebegi, aa diyorum ama ben daha 7 aylığım.. o sırada aklımdan neler geçiyo aa bak kuvöze de gerek yok maaşallah sağlıklı fln diye.. bu arada da bana benziyodu bebek 😀
ay valla olabilir. zaman yaklaştıkça 3.5 atmaya başladık herhalde.. artık uyuyrken mi doğurmusum nerde doğurduysam farkında olmadan doğurmusum 😀 Annem getiriyo bebegi, aa diyorum ama ben daha 7 aylığım.. o sırada aklımdan neler geçiyo aa bak kuvöze de gerek yok maaşallah sağlıklı fln diye.. bu arada da bana benziyodu bebek 😀
günaydın annişler.Geçmişi tam okuyamadım ama şekerlerinizi almışsınız sanırım.Benım eşimde cumartesi smrhhanın dediği yerden almış.İlk önce 60 kuruştan vermediler ama sonradan ben arayıp sorunca ındırdıler 60 kuruşa.Bende aynı fıyattan aldım yani.Buarada smrhan biberonlar içime çok sindi çok şekerler ya..Saol canım bizimle paylaştığın için aldığın yeri....