yok kız değilAAAA BUNDAN DEILMIYDI KIZ SIZINKI BENDE DIYOM BUNLRN HEPSI ZENKIN HERALDE PAHALI BAKSANA FIYATINA:d
önü leylekli bizimkinin
hem de sabahlıklı
bu kaaa zengin deiliz biz
yok kız değilAAAA BUNDAN DEILMIYDI KIZ SIZINKI BENDE DIYOM BUNLRN HEPSI ZENKIN HERALDE PAHALI BAKSANA FIYATINA:d
Evet bizimki leylekli.. Hem de 40 lira, hem de sabahlığı da var... 😀
ayy yok artık popolarını da ütüleyelim. don ütülemek de neymiş. valla gömlekleri zor ütülüyorum.
benim kocamın en iyi özelliği ütüsüz bile olsa alıp giymesi. tabi bu durum bazen rezil sonuçlar getirebiliyor. mesela benim toz bezi yapacağım eskimiş tişörtlerini giyip benim ofisime gelmişliği vardır![]()
aynen aynen yaaaaa donalrını askıya asmak onalr ıcın cok hoş bir fikir olsa gerekkk🙂evet canım benimki bariz tek çocuk
tişörtleri bile askıda
zaten bi gün donlarını da ütüleyip askıya asacam
çok hoşuna gider öle![]()
fiyatıda uygun bizede alın gönderın yaa barı burlrda yok neydıkı markası belkıde vardırevet bizimki leylekli.. Hem de 40 lira, hem de sabahlığı da var... :d
Evet sabahlıkla birlikteKızlar markası ne siz nerden aldınız.bizde alalım sabahlıkla bırlıkmı 40 tl. Çok ıımış kızlar ya....:esra:
oturarakmı utule dıyor benımkı bana deseee kafasına atarm utulerı aman allahım cokmu kotu bır ev hanımıym yoksaaaa:devet bence de
aman naparsa yapsın artık ütülemicem zati.
her hafta ütü dileniyo bana
takım elbiselerimi ütüleseneeeeeeeee diye..
artık duramıyom ya ayakta
beni dşünüyo sağolsun
oturarak ütüle diyo ahha
dün ütülemedim kendi ütüledi
evet bence de
aman naparsa yapsın artık ütülemicem zati.
her hafta ütü dileniyo bana
takım elbiselerimi ütüleseneeeeeeeee diye..
artık duramıyom ya ayakta
beni dşünüyo sağolsun
oturarak ütüle diyo ahha
dün ütülemedim kendi ütüledi
Kızlar markası ne siz nerden aldınız.bizde alalım sabahlıkla bırlıkmı 40 tl. Çok ıımış kızlar ya....:esra: