bende sasırdım valla 9.5 11.5 .16.5 25.5 tl ye varmısya bedavaymış valla ben taç da sormuştum 50 lira dedi peşin para
onlarda bana 2 tane almıslr ama işte outletıne gitmişler normalde fıyatlar nasıl bılmiyorum normalde
bende sasırdım valla 9.5 11.5 .16.5 25.5 tl ye varmısya bedavaymış valla ben taç da sormuştum 50 lira dedi peşin para
O da olur tabi.... Ama benim zigonları salondan gece yarısı taşıma zor iş. Bi sehpa alcaz kesin...
BEYAZ YÜKSEK Bİ SEHPA BULURSANIZ ŞÖYLE FİSKOS GİBİ SÖYLERSİNİZ KIZLAR.İNTERNETTEN BAKIYORUM AMA BULAMADIM.eN KOTU ÜSTUNE ÖRTÜ ÖRTÜCEM.bENIM EŞİMİNDE ÖRTÜLER KARŞI GICIKLIĞI VAR.İSTEMİYO ÖRTÜ FİLAN MOBILYALAIN ÜSTÜNDE...😀
efet cnm haklısın vallll aay sorma bende de iş çok ama benimde yapasım yok ya
heryerim ağrıyor
valla idare edebildiğimiz yere kadar çalışıcaz
iyice zorlaşırsak fazla ısrarcı olmamak lazım
alırız rapor çıkarız ne yapalım kendimize dikkat etmeliyiz ki
bir cana bakıcaz onu büyütmek çok külfetli bir iş sağlam ve dik durmak gerek :esra:
BEYAZ YÜKSEK Bİ SEHPA BULURSANIZ ŞÖYLE FİSKOS GİBİ SÖYLERSİNİZ KIZLAR.İNTERNETTEN BAKIYORUM AMA BULAMADIM.eN KOTU ÜSTUNE ÖRTÜ ÖRTÜCEM.bENIM EŞİMİNDE ÖRTÜLER KARŞI GICIKLIĞI VAR.İSTEMİYO ÖRTÜ FİLAN MOBILYALAIN ÜSTÜNDE...😀
Model 2002 . Yan Sehpa, yan sehpası, yan sehpa modelleri, modern yan sehpa,yan sehpalar, sehpaları, sehpa çeşitleri, deri yan sehpa, ahşap yan sehpa, gürgen, sehpa modelleri, yan sehpalar, sehpacı... sehpaci.net
Ne güzel bişimiş. Beyazı da olsa hoş olcekmiş...[/QUOTE
Çok güzelmiş gerçekten.Böyle sade bişey bulsak tam süper olacakkkk😀