Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok ya gerek yok ki başka yatak alıp napıcam, kalın yatak konmaz ki onun içine zaten üst katta duruyo çocuk ki daha rahat alıp koyabilesin diye. yoksa en dipte yerde yatar çocuk, zor olur öyle
park yataklardan bahsetmişsiniz ben aldım içinde yatak yoktu onu ayrı aldım iki çeşiti var yatakların biri sünger hiç rahat ve sağlıklı görünmüyordu diğeride visko yatak ben visko olandan aldım çok güzel açtım kurdum yatağı rahat görünüyo
anladım ok cnm.ben herhalde kraft ya da chicco falan alıcam tam karar vermedim.ama rengi belli kafamda. Kırmızı gri alıcam.çünkü yatak odam kırmızı deri ile kombine en azından renk acısından uyum sağlasın ve ileride oğlum olursa o da kullansın diye
efet cnm kırmızı grı cok guzel bende rengı gorunceee markaya falan bakmadım bile işte ogun bı gıttım hıc marka falan bakmadan kırmızı grı ne vr topladm aldm ama benm yatak odamla cok alaksız kırmızı gri eheheheheh napalımmmmm
park yataklardan bahsetmişsiniz ben aldım içinde yatak yoktu onu ayrı aldım iki çeşiti var yatakların biri sünger hiç rahat ve sağlıklı görünmüyordu diğeride visko yatak ben visko olandan aldım çok güzel açtım kurdum yatağı rahat görünüyo
kurdum cnm yeni deyilki kuralı 4 ay oluyo nerdeyse odasını kuralıda 3 aydan fazla oldu bütün kıyafetlerini yıkadım ütüledim etiketlerini kestim biberonlarını steril ettim hastane bavulumaz hazır