2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arceya bak gün oldu bı rüyamı annatamadım
rüyamda senı pembıgı melosu bıde dıger kızları gördüm güya..
bızım eve gelıyosununz senın yagmurun bütün tırnakları
kırmızı ojelı ayak tırnaklarıda ojelı
kız özge napmısın böyle cocugu daha yenı dogdu tam bı kokoş olmus
bu dıyorum.. sende banane ya benım kzım tam süslü olcak dıyosun..
bende dıyorum aman almıyom ozman kzını ogluma
cok para harcatır ogluma dıyorum .. öyle uyandım valla ...

:puhas::puhas::puhas:

Bide ben de rüyamı anlatayım kızlar... Bu arada 4 gün oldu, yatakta oturarak uyumaya çalışıyorum...Artık yatınca hiç nefes alamıyorum...
Neyse işte hastanedeyim, önce bi iğne yapıyorlar bana sonra soyunuyorum işte, ayakta kesiyolar, dikiyolar, sonra da hamama götürüp yıkıyolar.. Sonra bi kopukluk var, sonra odada yatıyorum... Bitti mi diyorum evet işte bu kadar seezeryan dedikleri diyolar... Bu arada bebeğimi göremiyorum ama sürekli soruyorum... Sonra sizinle konuşuyoruz, korkaca bişi yok, hem bayılmadım, hem acı falan hissetmedim.. Garip bişey falan diyorum.. Sonra karnıma dokunuyorum, karın falan yok... Gerçekten doğurmuşum diyorum... Demekki o yüzden yatabiliyorum diyorum... Öyle uyandım, bi baktım ki elim karnımda, yatıyorum yatakta, nefesim kesilmiş...

Hemen totma baktım açıkta kalmış mı diye, kapalıydı ama ... hahahahah

selam kızlar

vatoz doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice güzel seneler geçirirsin inşallah:dilektut:

arceya senin bebişede maşallah, bende çok özledim gün sayıyorum cumartesi sabah görcem kısçemi

bu hamilelik rüyaları beni fena etkiliyor ya, hepte mehmetle ilgili görüyorum
zavallı rüyamda yaptıkları için sabah sabah gönlümü almak zorunda kaldı😀

Anaaaaam noluyo bize böyle?

VALLA BANA YARDIM EDEN OLSA VE İİ HİSSETSEM DİREK DOĞUMA GİTMEK İSTİYORUM.O 3 HAFTANIN 2 HAFTASI ÇALIŞAYIM DIYORUM ASLINDA.SONUÇTA KENDIME GORE AYARLAYIP O ZAMANIDA EKLETİRİM DIYE DÜŞÜNÜYOM İZNE.HAYRLISI HEPİMİZ İÇİN.ÇOK ZOR GELCEK ONLARI BIRAKMAK.ZEYNEP SENİN ANNENMİ BAKICAK BEBEĞE?VALLA BENIMKILERDE YAN ÇİZERLER DİYE ÖDÜM KOPUYO:hamileyim:

Benim annem bakıcak İzmirde yaşıyor normalde şimdi artık sürekli geldi bizimle yaşayacak belki yorulur diye bir yardımcı tutalım diyoruz ama annemde kızıyor daha eviniz yok para biriktitin ben bakabildiğim kadar bakarım diye. Benim iznim bitince annem bakıcak benimde gözüm arkada kalmıcak böylelikle

teşekkürler cnm benımmm
buarada iyi olmana cok sevındım sen sezeryanmı dusunuyordun amaaa

Yok ben normal doğum istiyorum zaten sezeryandan korkuyorum zaten kilolu olduğum için sezeryan benim için daha zor inşallah normal olur hayırlısı tabi öncelikle

Zerynepcim varya hastayım senin ayrıntılı ve dikkatli anlatımına inan :thanks::asskim:
Bende sana hastayım bebeğem sen nezaman ayrılcan izne

neyse kızlar ben kacıyom.. gıdeyım kocamı uyandırayım bıraksam 2 ye kadar uyur heralde
ordan da yıne kezmeye gıdıcem haha yasasın yoruluyorum ama evde kalmak benı cok bunaltıyo
aksam kımse olmuyo ama napalım öptüm hepınızı ..

Geri