Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim kaynanam ilkinde çok hevesliydi sonra üç tane peşpeşe dogunca para yetiştiremedi kadın bunada aldı bişeyleer ama büyügüne hala alır hele bişey istesin üç tane torunu var şimdilik birine aldımı hepsine birden alır o yönünü çok takdir ediyorum ayrım yapmıyo
bende ilk kız çocuğum ve babama çok benziyorum
bizim kız da şimdilik aynı baba modunda ilerliyor. tabi bu durumda babamızın koltukları kabardı . herkes aaa aynı babası diyince şişip duruyor
kayınvalidelere moklu bez göndereceğim hediye olarak. geçen annemlere gittik hep beraber. kaynanam annemin aldıklarını da gördü .bir de diyor bazılarını ayır görümcem de kullanırmış.çok bekler onlar.
annem dedi küvetini de alacaktım ama büyük taşıyamayız diye almadım. onu da ben alayım bari dedi kaldı öyle.istemem de zaten almasınlar.
bana bileklik taktı kaynanam ama demişti ilk dogumunuzda her gelinime bi bileklik diye bunda takmıycak yani olsun ya o zaman çok ssevinmiştim kendi biriktirdigi harçlıgıyla takmıştı kadıncagız
kız hiç verir miyim ben o eşyaları. annem el emeği battaniyeler yapsın kaynanamda kızına ayırsın olduu.
görümcem de kıymet bilmez atar yerlere yırtar . umrunda bile olmaz.
kaynanam çok biliyorsa otursun örsün kızına