2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet kardeş ilk dogumda hava almıştım bunda güzel bişey bekliyorum yani ne yalan söyliyim ama telefonumu yeniliycek galiba bende kalıcı bişey istiyorum bakalım ne alcak:hamileyim:
ahaha kıs telefon isteme
onu her zaman yeniletirsin
böle takı makı öle ibşi iste, değeri düşmicek bişi..
benimki de diyodu niye alcam ki fln diye
dedim o kdr acılar cekecem ben sen de bana teşekkür annamında alacaksın..
o zaman annadı biraz
mannak diyoki e ben de sünnet oldum askere gittim.
dedim ki kapa çeneni çocukla ne alakası var, biz de her ay adet oluyoruz, 1 haftamız gidiyo her ay :çitos:

eşimin bana süprizi varmış 2 gündür sayıklayıp duruyor. çok şaşıracakmışım bakalım ne yapacak 🙂
erkeklerin süprizine pek güven olmaz ama ,inşallah play station falan almaz hahaha

ahahahaha valla olabilir

benim kayınvalide daha torununa çorap almadı bana ne takıcak merak ediyorum bu konularda işlerine geldiği gibi davranıyolar hep düğündede aynı şeyi yapmışlardı pek bi umudum yok

benım annem yengeme şöyle okkalı 25-30 gramlık bı adana burma.Kızınada aynısının küçüğünden 10 gramlık fılan yaptırdı.yengeme sormuştu ne istersin söyle nasıl olsa yapıcam dıye.yengemde yatırım olsun dıye onları istedi.Ama benımki bana ne takar bilmem artık....
vay be dogrusu kızım olsa bilezik yada künye alırlarda ben erkek olacagı için şansımı çeyreklerde deniycem abisine çekerse çok altın gelir ama abisinin altınlarınıda hırsız çaldı eve girip bide yastıktan tek tek sökerek ne aglamıştım ya :kafa:

bunu bende sana soruyorum sizin izmirde ne takıyorlar kıss🙂🙂 bizm kayserıde ankarada bılezıktır 5 ı bıryerldelerdır hersey takılabılıyor zenkınlık durumuna gore

izmirle alakalı değil be kuzummm herkessin kendi düşüncesi yanee
ama bizimkiler ve çevremizdekiler genelde bilezik
ama ankarayı ve kaynanamları heççç bilmemmmmmmmmmmmm

ahaha kıs telefon isteme
onu her zaman yeniletirsin
böle takı makı öle ibşi iste, değeri düşmicek bişi..
benimki de diyodu niye alcam ki fln diye
dedim o kdr acılar cekecem ben sen de bana teşekkür annamında alacaksın..
o zaman annadı biraz
mannak diyoki e ben de sünnet oldum askere gittim.
dedim ki kapa çeneni çocukla ne alakası var, biz de her ay adet oluyoruz, 1 haftamız gidiyo her ay :çitos:

aaa sünnet olurken takmamışlar sanki

Geri