2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın haziran bebişlerinin güzel annelerii
Nasılsınız bakalım? Güzel bir gün olması dileğiyle hepinize. işim var bugün 1-2 saatlik ama takipteyim sizi.
Bu arada dün kızımın odası geldiiii sürpriz yaptı bize. Gerçi bizimki genç odası şeklinde park yatak aldığım için öyle tercih ettik. Bi tek yatak başlığı gelmedi henüz hazır değilmiş. Perde ve halısını da oda geldikten sonra karar veririz demiştik onları ayarlamak kaldı şimdilik. Ama dediğiniz gibi akşam bi eşim girip bakıyo bi ben çok komik oluyo valla.
Hayırlı olsun canım 🙂 iyi günlerde kullansın bebişin 🙂

dünde şirket katalogu çıkmıştı eve götürdüm. benimkisi resmi gördü diyor vay tosuna bak
dedim gebertirim seni. zaten canım sıkkın hamile halimle en öne koydular beni dombili çıkmışım resimlerde :sinir:

hahaha söylüyeceğini söylüyor
sonra ne olur ne olmaz diye iyi bişeylerle bitiriyor konuşmayı, uyanık kocan varmış 😀

sormayın bende de bi sakinlik bi sakinlik
kızmıyom adama
çok sirinsin diye sarıldı bide
ben de sarıldım ona
:zuha:

Çok sevindim 🙂 çok güzel bir haber bu 🙂 gel öpm seni :

:asskim::asskim:

taktın sen de sarışın mavi gözlü bebike haaa :sinir:

benim gelinim kara kaşlı kara gözlü olcak

sarışın olsa almayacan mı kızı :sinir:mecbursunuz alacaksınız namus meselesi bu hahaha

kıs yoksam bebikin renkli gözlü fln mı olcek

eşim çok büyük konuştu sarışın mavi gözlü olursa atarım ikizinizi de sokağa diye 🙂
bazen aklıma da gelmiyor değil o olasılık

sen hamilelikten dolayıda iyice duygusallaştın sanırım canım eşinde üzülmüştür eminim akşam ama güzel geçmiş kayınvalidenin en azından senin için hazırlık yapmasıda çok güzel bişey

efet oda bir baska konu tabe saolsun arada öle seyler yapıyr sukur
keşke tutamasaydım ya
ev sahibi odada sigara içti tabi bişey diyemedim
camın yanına oturup camı açtım bende, ama çok sinirim bozuldu
hafif kasıklarımda ağrıyordu, bide bu sinir
bu arada karısınada kalp pili takılmıştı, geçmiş olsun ziyaretiydi
insanda biraz düşünce olacak,
ama kendi karısını düşünmeyen adam benimi düşünecek
1 saat zor dayandım

aaaa adaam bak nasılyaaaaaa sigaramı ıcılrms hamişin yannda yuh gercı bnm kaynbabamda ıcıyor ıcme dıyrlr sonduryr dayanamıyr tekrr yakıyor adama gır tıryakı

kızlar recepivedikten haberler getirdim
hala yatıyormuş doğum falan olmamış çok şükür. biz artık başka sitedeyiz dedim . facedeki sayfadan bulur bizi. ama pek nete gireceğini sanmıyorum.
cuma da kontrole gidecekmiş oğlu iyiymiş.
hepinize selamları var. haberler böyle 🙂

en azından guzel bi haber sukur
istediğin gibi gitmedi ya, ne olursa içine sinmez zaten
aynen dün gece kayınvaldemleri evlerine bıraktık bende yolda başladım sessiz sessiz ağlamaya
evdede boşaldı bütün sinirim sitresim çok tutmuştum kendimi
mehmette susturmaya çalışıyor ama ne mümkün, kızımızla ilgili benimle ilgili güzel şeyler söylüyor, ben iyice kötü oluyorum daha çok ağlıyorum, zavallı ne yapacağını şaşırdı
ama bana ders oldu, bu sondu zaten bundan sonra bebişimlede bu yaz ya hiç gitmem biyere yada çok yakınlara, sayılı olur

sanırım hamılellıkten duygusallaştıkk
akşama gaz falan kalmadıki, bide ateş bastı yüzümdeki tüm damarlardaki kan akışını hissettim
kıpkırmızı oldum
kan beynime sıçradı derler ya, aynen öyle oldu
çok havasızdı pis kokuyordu, bide 1 saatte 4 sigara yaktı adam

🙁

Güneşim takılma boşver, sneye inş. istedğn gibi kutlarsın
Belki kendi ailenle falan bi araya gelrsn kimbilir
Kocana da fazla kızma boşvr inan hepsi aynı
Benm eşimde öle yaptı, eltimde bi araya gelip pasta kestik
Halbuki başbaşa kutlamyı istedğimi sölemiştm
Hiç üzme tatlı canını boşver

inşallah cosmom seneyede bebek olur birsey yapamyız boşevr 🙂🙂:yumurta:

Geri