2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
olur canım 1 kadehten ne olacak zaten
ona şimdi bile izin veriyo doktorlar..
önemli olan doya doya içmek
öyle içersen de, önceden sağmış olsan bile ertesi güne vucudundan zor çıkar o :horn:

Ben rakı ya da votka içmek istiyorum.. doktorum izin vermiyor. Şarap içebilirsin bir kadeh dedi.. Ben de dedim bi kadeh şarabı kim ne yapsın.. Sen iç sana yetiyorsa dedim.. :deli: :deli:

selam kızlar..ben geldim bugün işe gidemedim her anlamda da keyifsizim o sebeple sabah kalkamadım yataktan...ne var ne yok ? içki mevzusu mu var? benim de canım inanılmaz derecede alem yapmak istiyor rakı falan içmek dağıtmak nerden çıktı bu dicem ama valla kafam bozuk ondan herhalde 🙂

selam kızlar..ben geldim bugün işe gidemedim her anlamda da keyifsizim o sebeple sabah kalkamadım yataktan...ne var ne yok ? içki mevzusu mu var? benim de canım inanılmaz derecede alem yapmak istiyor rakı falan içmek dağıtmak nerden çıktı bu dicem ama valla kafam bozuk ondan herhalde 🙂

Pembik ne oldu sana canım ya...

ayy yapmayın yaa offf o günlerimi özledim valla..
bişi değil doğumdan sonra da emziriyoruz diye ağzımıza süremicez

Sütüm olursa sağarım sütümü biriktirirm 1 günlük içerim valla zaten 2 duble yeter bu kadar zamandan sonra bana

kırmızı şarap, beyaz peynir, patates kroket, kaşar pane

Ay doğumgünümde ben yaptım o işi valla bi de güzel gitti ki sorma ama limitli tabii

Hayırdır noldu ki

Geri