2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu işyerindeki kızları öldürücem birgün
hergün dalga geçiyorlar karnın kocaman diye
bugün kızdım birine, hamile olduğum için göbeğim kocaman olmasın sakın dedim
bıkmadılar da bu muhabbetten kaşınma
aman arcii bırak su densiz insanları sinir oluyorum ben de valla ztn sinirim tepmede birisi bana bu aralar kg aldın derse ona patlıcak hepsi arada seninkileri de cıkarırım canım

aynen bende payladım geçen birini ay diyolar ne kadar büyümüş karnın felan sürekli aynı muhabbet sinirlendm bende büyüycek ki çıkıcak dimi aynı kalıcak hali yok dedim.
Bide sürekli sen ne biçim hamilesin hiç şikayetin yok falan filan insan bi maşallah der deli oluyorum ya

Aman hiç takma fotolarınıda gördüm ordaki kızların.Sen hamile halınle güzelsin onlardan.fesatlanıyolardır.Biraz once bırıde bana şişman dedi ama dıyen kişi hamıle değil ve 70 kılo .Garibim kendı gibi birni görünce içinde kalmasın dıye dedı sanırım.Bende ii büyütmüşüm bebişi ama demi dedim:surukle:

kızlar bişey sorucam size bebeklerin yorganını ne aldınız ya da alacaksınız?sentetik pamuk yün ? hangisi sağlıklı biliyor musunuz? kayınvalidem aradı demin sentetik zarrlı burdan pamuk alıcam yorgan dedi antepte ya hangi renk istersin dedi (bişey almaya karar vermiş sonunda)
annem de pamuk ağır olur bebek icin diyor demin ona sordum ay kafam allak bullak oldu hee..
uyku setinin icindekini kullanırız diyor annem.

benimkini annem diktiriyo yorgancıda yıkanabilir olsun dedim ama ne olduğunu bilmiyorm aslında iyisi mikrofiber sanırım olmadı bi tanede öyle alırım kışa annem heveslendi kırılmasın diye iyi diktir dedim

aman arcii bırak su densiz insanları sinir oluyorum ben de valla ztn sinirim tepmede birisi bana bu aralar kg aldın derse ona patlıcak hepsi arada seninkileri de cıkarırım canım

döv valla canıma yetti. ayy hergünde aynı laf denmez ki. hamileyiz işte büyüyecek bu göbek. sanki hiç hamile görmemişler.
ben kendilerini de görücem bir kaç sene sonra. sanki hepsi çağla şıkel 6 kg ile doğuma gidecekler :surukle:

iyi takıldığım yer olursa sorarım 🙂

bak sennnn :cah:
bende kocamı şöyle ıssız bir yerlerde unutsam. Mesela papua yeni gine de falan.
sonra eve gelsem o da beni bulamasa bir süre. Ne kadar üzülürüm anlatamam hahaha

tabi şekerim sorabılırsın gerçi autocadde bende zorlanıyorum hep visi kullandıgım ıcın daha once ama yınede cozduk bişiler

onlar donsunlerde kendı dötlerıne baksınlr yiiirum sen hepucugundn guzessınn

annem yün yapacak ama ben kullanmak istemiyorum. Mikrofiber yorganlar var bakteri tutmayan onlardan aldır bence. bende uyku setindekini kullanırım ne yapayım

valla benımde annem gostermelık bıtane yorgan yaptı aman mıllet konusmasın dıye ama bende kullanp kullanmamakta karasızım

Aman hiç takma fotolarınıda gördüm ordaki kızların.Sen hamile halınle güzelsin onlardan.fesatlanıyolardır.Biraz once bırıde bana şişman dedi ama dıyen kişi hamıle değil ve 70 kılo .Garibim kendı gibi birni görünce içinde kalmasın dıye dedı sanırım.Bende ii büyütmüşüm bebişi ama demi dedim:surukle:

banada şirketin şoförü dedi şişko diye hadi ben doğurucam rahatlıycam sen napıcan dedim kaldı öyle

walla benimkilerde kilo aldım dedikce bebek var zaten 7-8 kilo gidecek takma diyor bence sende takma millet 20 -25 kilo ile bitiriyor

Geri