bal kavanozu
Hamiş Melek
walla zor ama az kaldı 🙂 sabır sabır diyorum.İyi yapıyorsun meyve bebeği büyütüyormuş 🙂
hadi ya bende bol bol yiyim o zaman
walla zor ama az kaldı 🙂 sabır sabır diyorum.İyi yapıyorsun meyve bebeği büyütüyormuş 🙂
bu işyerindeki kızları öldürücem birgün
hergün dalga geçiyorlar karnın kocaman diye
bugün kızdım birine, hamile olduğum için göbeğim kocaman olmasın sakın dedim
bıkmadılar da bu muhabbetten kaşınma
aynen bende payladım geçen birini ay diyolar ne kadar büyümüş karnın felan sürekli aynı muhabbet sinirlendm bende büyüycek ki çıkıcak dimi aynı kalıcak hali yok dedim.
Bide sürekli sen ne biçim hamilesin hiç şikayetin yok falan filan insan bi maşallah der deli oluyorum ya
Aman hiç takma fotolarınıda gördüm ordaki kızların.Sen hamile halınle güzelsin onlardan.fesatlanıyolardır.Biraz once bırıde bana şişman dedi ama dıyen kişi hamıle değil ve 70 kılo .Garibim kendı gibi birni görünce içinde kalmasın dıye dedı sanırım.Bende ii büyütmüşüm bebişi ama demi dedim![]()
amannnn kendileyle geçsinler dalga gördük güzelliklerini
hamile haline 10 basarsın kuzummm

mesela ben 25ile bıtırcem.Hayret edıyorum kendıme kızlar yesem içim yanmıcak yedım dıcem.yemıyomda tatlı fılan ya.bakalım hayırlısı.75 ile doğursam 10 kılo gitse kalcak 65 sonra 2 ay içinde 10 kılo daha verebılecekmıyım bakalım.ilk başta 55 kadar düşsem yeter.Bende kılo almam dıyodum.öyle olmuyomuş işte.Bunye meselesi ya.Alıyoz işte.Bıde su toplamışsın dıyo herkes.Şişim ben kızlar.bı tuhafım etlide değilim öyle.Gunde 3 lıtre su içerim çok az tuvalete gıderım bu sular nereye gıdıyo çıldırcamwalla benimkilerde kilo aldım dedikce bebek var zaten 7-8 kilo gidecek takma diyor bence sende takma millet 20 -25 kilo ile bitiriyor

tabi şekerim sorabılırsın gerçi autocadde bende zorlanıyorum hep visi kullandıgım ıcın daha once ama yınede cozduk bişiler
onlar donsunlerde kendı dötlerıne baksınlr yiiirum sen hepucugundn guzessınn
valla benımde annem gostermelık bıtane yorgan yaptı aman mıllet konusmasın dıye ama bende kullanp kullanmamakta karasızım
hadi ya bende bol bol yiyim o zaman
Meyve kilo mu yapıyo mislina bebeğe? Hakkatenmi?
mesela ben 25ile bıtırcem.Hayret edıyorum kendıme kızlar yesem içim yanmıcak yedım dıcem.yemıyomda tatlı fılan ya.bakalım hayırlısı.75 ile doğursam 10 kılo gitse kalcak 65 sonra 2 ay içinde 10 kılo daha verebılecekmıyım bakalım.ilk başta 55 kadar düşsem yeter.Bende kılo almam dıyodum.öyle olmuyomuş işte.Bunye meselesi ya.Alıyoz işte.Bıde su toplamışsın dıyo herkes.Şişim ben kızlar.bı tuhafım etlide değilim öyle.Gunde 3 lıtre su içerim çok az tuvalete gıderım bu sular nereye gıdıyo çıldırcam![]()
Ben elma süt ikilisini çok yiyorumgerçi bende sayılı ama 🙂 birde hurma yiyin arkadaşlar oda bebeği büyütüyor ama günde 2-3 tane fazlası zararlı olabilir ben onu yiyemiyorum aslında ama arada meyveden az yiyip 2 tane hurma yiyorum .