Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
duyfer canım ben bırane gecelık aldım sabahlıklı,1 tane daha gecelık alcam.bana sanki pijama giyemicekmişim gibi gelıyo.Kanama kontrolü filanda dıyolar hem.Ama kızlardan var pijama alan.Bende bılemıyorum yani tam olarak
ay kızlar şimdi canım aileden sonra yaprak dökümüne baktımda gülmekten öldüm.Ayy nasıl kahka attım kendı kedıme.Yaprak dokumunde kızların annesine gelini arabayla çarptı.Kadını hastaneye kaldırırken kadın oğuzuda gördu.Ayyy yazarken bile gülüyorum.Nasıl çekıyolar bu sahneleri ya🙂))))))))))
asneba o sahneye bizde eşimle koptuk. dedik dizi komedi dizisine döndü. biz de pes yani herkes aynı yere toplandı derken hayriye de oğuza çemkirince tam komedi oldu.
duyfer benim bir gecelik bir de pijama takımım var. ilk 8 saat kanama kontrolu ve sonda takılı oluyor dediler. sonrasında pijama giyilebilirmiş. tabi tercih senin ama en az 1 gecelik takımın olsun
asneba o sahneye bizde eşimle koptuk. dedik dizi komedi dizisine döndü. biz de pes yani herkes aynı yere toplandı derken hayriye de oğuza çemkirince tam komedi oldu.
sorma canım ya evde yalnızım.eğlence oldu banada.Bi kahka kopardım kendım korktum sonra kendi gülüşümden.Ay çok komık sahneydi ya.Rüya gibi.Kadın yerde yatıyo
sorma canım ya evde yalnızım.eğlence oldu banada.Bi kahka kopardım kendım korktum sonra kendi gülüşümden.Ay çok komık sahneydi ya.Rüya gibi.Kadın yerde yatıyo
eşim bile kahkaha attı zaten o sahnede ama şimdi laptopu bana verince kumandayı ele geçirdi
off gene gece oldu ya. yarın iş var 🙁
bir türlü dinlenemedim gitti
eşim bile kahkaha attı zaten o sahnede ama şimdi laptopu bana verince kumandayı ele geçirdi off gene gece oldu ya. yarın iş var 🙁 bir türlü dinlenemedim gitti
eşim bile kahkaha attı zaten o sahnede ama şimdi laptopu bana verince kumandayı ele geçirdi off gene gece oldu ya. yarın iş var 🙁 bir türlü dinlenemedim gitti