asfada Hamiş Melek 15 Nisan 2010 #9.201 sista' Alıntı: ay yok ya daha neler batıl bence bunlar bebeğin o kadarlık ömrü varmış Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum artk sistacım ne olduğunu ama bana hamileliğimin başından beri uzanma bi yerlere diye herkes der
sista' Alıntı: ay yok ya daha neler batıl bence bunlar bebeğin o kadarlık ömrü varmış Genişletmek için tıkla ... bilmiyorum artk sistacım ne olduğunu ama bana hamileliğimin başından beri uzanma bi yerlere diye herkes der
sevra Yeni Üye Üye 15 Nisan 2010 #9.202 sista' Alıntı: ay yok ya daha neler batıl bence bunlar bebeğin o kadarlık ömrü varmış Genişletmek için tıkla ... tıptada var bu çamaşır asma benzeri haraketler yasak gebelere
sista' Alıntı: ay yok ya daha neler batıl bence bunlar bebeğin o kadarlık ömrü varmış Genişletmek için tıkla ... tıptada var bu çamaşır asma benzeri haraketler yasak gebelere
elh Yeni Üye Üye 15 Nisan 2010 #9.203 Allure' Alıntı: Gunaydin tosuncuk, gelir gelmez ortaligi tozuttuk yastiklarinla. Genişletmek için tıkla ... asfada' Alıntı: :örgü:hoşgeldin kuzuuuuummmmmm Genişletmek için tıkla ... asneba' Alıntı: gunaydın hoşgeldinnnnnyastık savaşı Genişletmek için tıkla ... dae' Alıntı: elhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Genişletmek için tıkla ... sista' Alıntı: günaydın kuzuuuuu Genişletmek için tıkla ... pembik' Alıntı: elh nasılsın Genişletmek için tıkla ... arceya' Alıntı: ellhh yiuruummmmmmm yastık savaşı Genişletmek için tıkla ... yıurularım cok özledim siziiiiiiiiiii dr ilaca devam dedi şimdilik normal doğum görünüyomuş ama hiç belli olmaz dedi heran her şey olabilirmiş:küstüm: az oncede saglık ocagına gıttım bisuru tahlil yaptılar,rutin... yarın alcam sonuçları siz neler ettiniz
Allure' Alıntı: Gunaydin tosuncuk, gelir gelmez ortaligi tozuttuk yastiklarinla. Genişletmek için tıkla ... asfada' Alıntı: :örgü:hoşgeldin kuzuuuuummmmmm Genişletmek için tıkla ... asneba' Alıntı: gunaydın hoşgeldinnnnnyastık savaşı Genişletmek için tıkla ... dae' Alıntı: elhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Genişletmek için tıkla ... sista' Alıntı: günaydın kuzuuuuu Genişletmek için tıkla ... pembik' Alıntı: elh nasılsın Genişletmek için tıkla ... arceya' Alıntı: ellhh yiuruummmmmmm yastık savaşı Genişletmek için tıkla ... yıurularım cok özledim siziiiiiiiiiii dr ilaca devam dedi şimdilik normal doğum görünüyomuş ama hiç belli olmaz dedi heran her şey olabilirmiş:küstüm: az oncede saglık ocagına gıttım bisuru tahlil yaptılar,rutin... yarın alcam sonuçları siz neler ettiniz
etimelo Yeni Üye Üye 15 Nisan 2010 #9.204 elh' Alıntı: yastık savaşıgünaydıııııınnnnnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... ne günaydını, tünaydııın kuzu HazZzeL' Alıntı: selamlar kızlarr nasılsınızzz??? Genişletmek için tıkla ... selam hazzel, hoşgeldin sevra' Alıntı: iyi ama emzirme koltuksuz 🙁 sen nasılsun Genişletmek için tıkla ... sevra' Alıntı: ama umudun vardır mobilya için benim umudumda yok aaahhhh ahhh Genişletmek için tıkla ... ay sevra alemsin yani, emzirme koltuğu olmadan bebek aç mı kalacak?
elh' Alıntı: yastık savaşıgünaydıııııınnnnnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... ne günaydını, tünaydııın kuzu HazZzeL' Alıntı: selamlar kızlarr nasılsınızzz??? Genişletmek için tıkla ... selam hazzel, hoşgeldin sevra' Alıntı: iyi ama emzirme koltuksuz 🙁 sen nasılsun Genişletmek için tıkla ... sevra' Alıntı: ama umudun vardır mobilya için benim umudumda yok aaahhhh ahhh Genişletmek için tıkla ... ay sevra alemsin yani, emzirme koltuğu olmadan bebek aç mı kalacak?
sevra Yeni Üye Üye 15 Nisan 2010 #9.205 dae' Alıntı: sevra madem bu kadar uzuluyosun alsana emzırme koltugu Genişletmek için tıkla ... koltuğu koycak bi santim yerim bilem yok 🙁
dae' Alıntı: sevra madem bu kadar uzuluyosun alsana emzırme koltugu Genişletmek için tıkla ... koltuğu koycak bi santim yerim bilem yok 🙁
asfada Hamiş Melek 15 Nisan 2010 #9.207 elh' Alıntı: yıurularım cok özledim siziiiiiiiiiii dr ilaca devam dedi şimdilik normal doğum görünüyomuş ama hiç belli olmaz dedi heran her şey olabilirmiş:küstüm: az oncede saglık ocagına gıttım bisuru tahlil yaptılar,rutin... yarın alcam sonuçları siz neler ettiniz Genişletmek için tıkla ... ayy cnm ya çok sevindim amannn hepimize heran herşey olabilirrrrr cnmmm hayırlısı olsun
elh' Alıntı: yıurularım cok özledim siziiiiiiiiiii dr ilaca devam dedi şimdilik normal doğum görünüyomuş ama hiç belli olmaz dedi heran her şey olabilirmiş:küstüm: az oncede saglık ocagına gıttım bisuru tahlil yaptılar,rutin... yarın alcam sonuçları siz neler ettiniz Genişletmek için tıkla ... ayy cnm ya çok sevindim amannn hepimize heran herşey olabilirrrrr cnmmm hayırlısı olsun
dae Yeni Üye Üye 15 Nisan 2010 #9.208 sevra' Alıntı: koltuğu koycak bi santim yerim bilem yok 🙁 Genişletmek için tıkla ... ee ne diye bu kadar cok üzülüyosun
sevra' Alıntı: koltuğu koycak bi santim yerim bilem yok 🙁 Genişletmek için tıkla ... ee ne diye bu kadar cok üzülüyosun
sevra Yeni Üye Üye 15 Nisan 2010 #9.209 HazZzeL' Alıntı: ay bu kocaları beklemek ölüm gibi..erken doğum yapcam bunların elinden 😀 Genişletmek için tıkla ... kocan olmadığı içinmi alamadın mobilyasını
HazZzeL' Alıntı: ay bu kocaları beklemek ölüm gibi..erken doğum yapcam bunların elinden 😀 Genişletmek için tıkla ... kocan olmadığı içinmi alamadın mobilyasını
sista Yeni Üye Üye 15 Nisan 2010 #9.210 elh' Alıntı: yıurularım cok özledim siziiiiiiiiiii dr ilaca devam dedi şimdilik normal doğum görünüyomuş ama hiç belli olmaz dedi heran her şey olabilirmiş:küstüm: az oncede saglık ocagına gıttım bisuru tahlil yaptılar,rutin... yarın alcam sonuçları siz neler ettiniz Genişletmek için tıkla ... heç aynı bende bugün ilk kez bu kadar bakabiliyom buraya işler ancak hafifledi yiurum sen gelsene bi öteki odaya
elh' Alıntı: yıurularım cok özledim siziiiiiiiiiii dr ilaca devam dedi şimdilik normal doğum görünüyomuş ama hiç belli olmaz dedi heran her şey olabilirmiş:küstüm: az oncede saglık ocagına gıttım bisuru tahlil yaptılar,rutin... yarın alcam sonuçları siz neler ettiniz Genişletmek için tıkla ... heç aynı bende bugün ilk kez bu kadar bakabiliyom buraya işler ancak hafifledi yiurum sen gelsene bi öteki odaya