benımki celestone chronodose🙁( acaba celestone diye ayrıca bişey varda bana mı yanlış verdıler
Canım boşu boşuna panik yapma,
şu ilaç işte: CELESTONE CHRONODOSE 1 ML 1 AMPUL Prospektüs Bilgileri
ben uzun adına dikkat etmedim sadece
benımki celestone chronodose🙁( acaba celestone diye ayrıca bişey varda bana mı yanlış verdıler
asmee senin doktorun kim? aynı doktora gidiyor olabilir miyiz?
cnm baksana bir kişi daha var aynı iğneyi yapılan ben ilk kez duyduğum için şaşırdım okudum şimdi prospektsn ordada yok yazmyo gebelik premtre ile ilgili bişi sen biraz önce nerden okudunki o 32. haftadan önce olan doğumlarda falan die.erken doğum tetditim var hiç önermediler böle bişi pre par verip duruyolar gerçekten varsa böyle bi etkisi bizde yaptıralım ama ilacın hiçbiyerinde yazmıyoki böle bişivalla doktor recete yazdı eczaneden aldık Celestone Chronodose 1 Ml 1 Ampul işte yaa korkuttun beni şimdi
🙂) ya ben kıbrıs da biçareyim doktorum 70km uzakta ben girne deyim o mağosa da keske Türkiye de olsam
Canım boşu boşuna panik yapma,
şu ilaç işte: CELESTONE CHRONODOSE 1 ML 1 AMPUL Prospektüs Bilgileri
ben uzun adına dikkat etmedim sadece
🙂) ya ben kıbrıs da biçareyim doktorum 70km uzakta ben girne deyim o mağosa da keske türkiye de olsam
cnm baksana bir kişi daha var aynı iğneyi yapılan ben ilk kez duyduğum için şaşırdım okudum şimdi prospektsn ordada yok yazmyo gebelik premtre ile ilgili bişi sen biraz önce nerden okudunki o 32. haftadan önce olan doğumlarda falan die.erken doğum tetditim var hiç önermediler böle bişi pre par verip duruyolar gerçekten varsa böyle bi etkisi bizde yaptıralım ama ilacın hiçbiyerinde yazmıyoki böle bişi
cnm baksana bir kişi daha var aynı iğneyi yapılan ben ilk kez duyduğum için şaşırdım okudum şimdi prospektsn ordada yok yazmyo gebelik premtre ile ilgili bişi sen biraz önce nerden okudunki o 32. haftadan önce olan doğumlarda falan die.erken doğum tetditim var hiç önermediler böle bişi pre par verip duruyolar gerçekten varsa böyle bi etkisi bizde yaptıralım ama ilacın hiçbiyerinde yazmıyoki böle bişi
dur anacım doğurma şimdi az bekle bi araştıralım e ben niye yaptırmıom madem neresinde yazıyo bu iğnenin o yazdığın bilgiler göremiyorum kibak doğururum şimdi sevra 🙁((