2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
e hadi kolay gelsin nan bizde merak ettik seni

hadiya ettinizmiiii ayy tişikkür ederim bende yazcktm hıcmi öslemedinz benim çenemiiii:=)

kuşum doktorun vermiş bu ilacı, sen içini ferah tut
bak internette araştır, bu ilacı kullanmış olan epey hamile var
her doktorun yaklaşımı farklı oluyor

hoşgeldin vatoz, yırtamadın demek ki

hoşbulduk cnm
yok dedi işte seni izne ayıralımmı ayırmayın ayrılamam asla dıye ıgrenc bi esprı yaptım iii çalış ozmn dedı öle 35- 36 dıye bişey yok dedı 37 ye kdr calıscan dedı

hadi gözün aydın canım.evet tam gaz çalışmaya devam🙂

çalışalım bakalım guvenyrdm kendıme ama valla nasıl dayancm 37 ye kdr bılmyrm kadının bırıde 36 yı 37 gıbı gostern falan dedı şişko hamıleee orda onlrda hayr öle bişey yapamayızz dedı anlamdm olayı pek ama sanırm erken ızne ayrılp son haftası gıbı gostermeye calısyrdu köfteee=):ruyam:

yahu kızı korkutup durmasana
baksana ikisine de dr. vermiş demekki var bir yararı
kızı korkuttuğumdan diil cnm erken doğum bekleyen biri olarak baştan beri yazdığım gibi varsa böle bişi bizde yaptıralım diorum bendeki ilaç kitabında gebelikle ilgili bişi yazmıyo onun için emin olmak istedim doğru ilaç olduğundan bu arada geçenlerde bi hastaya 6 aylık gebe erken doğumu durdursun die yazılan iğne yerine salak eczc kanser tedavisinde kullanıln bi iğne vermiş iki gün sonra farketmişler ve etkisini azaltmak için farklı iki iğne daha yapılmış.olmuyo diil böyle şeyler ama başından beri söylüyorum dr un verdiyse vardır bi bildiği hiç kötü düşünmedim

güneşimmmmmmmmmmmmmmm gözün aydın kuzummmmmm
saol cnm nasılsın kusum yafssss yoruldum haa doktorda dogumdan cıkmıstı ztn bakmadı sınır oldum gercı ozelıbe cagrdı aksama daha cok ılgılenıyr ozmn ama hıcbır sıkayetımı soleyemedımmm aksama bırktrdım umarım unutmam=)

Ben geldim size bi bakayım dedim... Ayy yoruldum yaw... yarın bütün gün uyusam geçmez bu yorgunluk.. Neyse sadece salon kaldı.. Dur onu da bitireyim de hala ayakta durabiliyorsan gene uğrarım kızlar... Öptüm koccaman sizi...

kızı korkuttuğumdan diil cnm erken doğum bekleyen biri olarak baştan beri yazdığım gibi varsa böle bişi bizde yaptıralım diorum bendeki ilaç kitabında gebelikle ilgili bişi yazmıyo onun için emin olmak istedim doğru ilaç olduğundan bu arada geçenlerde bi hastaya 6 aylık gebe erken doğumu durdursun die yazılan iğne yerine salak eczc kanser tedavisinde kullanıln bi iğne vermiş iki gün sonra farketmişler ve etkisini azaltmak için farklı iki iğne daha yapılmış.olmuyo diil böyle şeyler ama başından beri söylüyorum dr un verdiyse vardır bi bildiği hiç kötü düşünmedim

bşver sen prospektüsü
ben de 1 aydan fazla zamandır coraspin kullanıyorum.
onda da gebelikte kullanılmaz yazıyor ama dr. doğuma 1-2 hafta kalaya kadar kullanacaksın dedi.

saol cnm nasılsın kusum yafssss yoruldum haa doktorda dogumdan cıkmıstı ztn bakmadı sınır oldum gercı ozelıbe cagrdı aksama daha cok ılgılenıyr ozmn ama hıcbır sıkayetımı soleyemedımmm aksama bırktrdım umarım unutmam=)

Canim sen aklina geldikce yaz bi yere, cunku doktora gidince
bebegini goruyor heyecanlaniyor ve herseyi unutuyor insan. :cheer2:

doğumda resim video düşüneniniz varmı kızlar baktınızmı hiç kaça çekim yapıyolar aslında herkes çekim yaparda farklı şeylerde yapıp veriyolarmı albümleri falan nasıl oluyo acaba

hadiya ettinizmiiii ayy tişikkür ederim bende yazcktm hıcmi öslemedinz benim çenemiiii:=)

hoşbulduk cnm
yok dedi işte seni izne ayıralımmı ayırmayın ayrılamam asla dıye ıgrenc bi esprı yaptım iii çalış ozmn dedı öle 35- 36 dıye bişey yok dedı 37 ye kdr calıscan dedı

nasıl ya 35.de ayrılcam desen nolcak ozaman

Geri